Home / Recomandări zi de zi / EXCLUSIV! Cele mai noi oferte de locuințe. 40 de pagini cu informații utile, în Mureșul Rezidențial – Ediția a V-a.
couple at their new empty apartment

EXCLUSIV! Cele mai noi oferte de locuințe. 40 de pagini cu informații utile, în Mureșul Rezidențial – Ediția a V-a.

Florin Marcel Sandor

Manager proiect Mureșul Rezidențial

Echipa cotidianului Zi de Zi a dus la bun sfârșit un nou proiect editorial special. E vorba despre cea de a-V-a ediție a Mureșului Rezidențial, cu 40 de pagini în care veți găsi cele mai proaspete informații despre cele mai importante proiecte imobiliare din Târgu Mureș și localitățile limitrofe, centrul de greutate al invesițiilor imobiliare mureșene. Pe scurt, atât în Municipiul Târgu Mureș, cât și în localitățile limitrofe, activitatea din piața construcțiilor de locuințe se află la cote ridicate, continuând astfel trendul din ultimii ani. 

Printul Mureșului Rezidențial fost realizat pe un suport special de hârtie și o tipăritură de excepție, pentru a maximiza calitatea imaginior prezentate de dezvoltatorii, constructorii, furnizorii de materile de construcții sau amenajări, prezenți în Mureșul Rezidențial, iar produsul în format online va fi disponibil mai multe luni pe pagina ziarului nostru.

Din noua apariție editorială nu lipsesc noutățile legate de nivelul tranzacțiilor imobilare din județ, cu grafice clare și cifre edificatoare.      

Vă invităm să descoperiți motivele acestei efervescențe a pieței imobiliare mureșene și cine sunt actorii principali, prin parcurgerea paginilor acestui produs special.  CLICK AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sala Oglinzilor, gazdă primitoare șahului la Open Târgu Mureș

Clubul Sportiv Juvenes Târgu Mureș a organizat în perioada 20-25 iulie 2021, ediția cu numărul …