Mureș: Campania de vaccinare anti COVID-19, susținută de marile companii Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 863 Vizualizări

Mureș: Campania de vaccinare anti COVID-19, susținută de marile companii

Vaccinarea angajaților din companiile mari ale județului Mureș, dar și a familiilor acestora, a debutat cu succes în această săptămână, a anunțat sâmbătă, 8 mai, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Potrivit informațiilor prezentate de prefectul Mara Togănel, la data curentă în județul Mureș au fost imunizate 350 de persoane de la companii precum DAW Bența România, Herlitz România, Azomureș, IRUM, dar și de la firme partenere ale acestor branduri.

În perioada următoare, Direcția de Sănătate Publică a Județului Mureș și centrele de vaccinare din județ vor asigura imunizarea în cadrul altor companii, pe listă fiind peste 50 de firme înscrise.

“Vreau să le mulțumesc atât companiilor din județul Mureș care au înțeles importanța vaccinării încurajându-și angajații pentru a se imuniza, cât și echipelor de medici, asistenți și registratori pentru efortul depus în cadrul acestui nou proiect. Consider că este o decizie firească în contextul necesității de revenire la normalitate în activitatea economică din județul Mureș”, a declarat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

“Pandemia a fost și este încă o încercare grea pentru noi toți. Ne bucură inițiativa deschiderii Centrului de vaccinare în comunitatea de aici, apreciem această facilitatate. Este un demers care ne readuce optimismul și încrederea că facem astfel un pas important pentru a influența dinamica răspândirii virusului și revenirea la normalitate.”

Remus A. Bența, CEO DAW Benta România

“Pentru o companie cu activitate continuă, este foarte important să securizăm operațiunile, iar vaccinarea este acum cea mai bună soluție. Vaccinarea la sediul companiei este un real ajutor pentru atingerea acestui obiectiv. Pandemia COVID nu se va încheia până nu ne vaccinăm cu toții.”

Harri Kiiski, director general Azomureș

“Herlitz România susține vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2. Solidaritatea mediului privat pentru susținerea autorităților în lupta împotriva răspândirii coronavirusului este esențială pentru a reveni cât mai curând la o realitate apropiată de cea de dinainte de pandemie. Compania noastră este alături de comunitatea din care facem parte și ne alăturăm demersului autorităților de încurajare a populației de a se vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2. Am încurajat și am căutat soluții de a veni în ajutorul vaccinării angajaților și a familiilor acestora, astfel încât să revenim la o normalitate care să ne permită desfășurarea activității companiei în condiții optime, dar și să protejăm sănătatea noastră a tuturor.”

Horațiu Nicolau, director general Herlitz România

“Pandemia a fost momentul în care am relizat că unitatea și spiritul civic trebuie să fie pilonii societății în care trăim. Este responsabilitatea noastră a tuturor să ajutăm să revenim la normal. Mă bucur că prin companiile pe care le conduc reușim să punem umărul la această campanie de vaccinare.”

Mircea Oltean, director general IRUM SA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE