Home / Cultură / ”Campionatul de improvizaţie” revine pe scenă

”Campionatul de improvizaţie” revine pe scenă

Distribuie

Sala Mare a Teatrului Național din Târgu Mureș va găzdui marți, 11 mai, de la ora 19.00, spectacolul ”Campionatul de improvizație”.

”Din echipa spectacolului creat de Vlad Massaci fac parte actorii Mihai Crăciun, Rareș Budileanu, Csaba Ciugulitu, Costin Gavază, Ion Vântu, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Alexandru-Andrei Chiran, Ale Ţifrea şi Loredana Dascălu şi, la clape, indispensabilul acompaniator Zeno Apostolache Kiss. Spectacolul ia naştere sub semnul momentului, la indicaţiile dumneavoastră, astfel încât fiecare reprezentaţie este unică şi irepetabilă. Singurele constante sunt tipurile de exerciţii, inspiraţia de moment şi râsetele torenţiale”, au transmis reprezentanții Teatrului Național din Târgu Mureș.

Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul www.biletmaster.ro, iar biletele în format fizic vor putea fi cumpărate de la Casieria de la Sala Mare a Teatrului Național din Târgu Mureș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

O nouă ediție a proiectului “Micii sanitari”

Distribuie Proiectul „Micii sanitari”, devenit deja o tradiție pentru învățământul primar mureșean, se va derula, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.