5 lucruri despre matematica sloturilor online pe care trebuie să le știi! Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

5 lucruri despre matematica sloturilor online pe care trebuie să le știi!

Jocurile de sloturi, deși atât de îndrăgite și apreciate de către majoritatea persoanelor pasionate de casino, au stârnit destul de multe controverse de-a lungul timpului. Lupta s-a dus între: dacă norocul este principalul factor ce declanșează câștigul sau există o matematică a sloturilor, ce ar trebui să fie aplicată și doar așa poți câștiga.

Ei bine, înainte de a lua o decizie sau de a-ți forma o părere, dar și înainte de a juca un joc sloturi la cazinoul tău preferat, descoperă în acest articol 5 aspecte legate de ceea ce presupune matematica jocurilor de sloturi.

1.  Matematica RNG-ului

Una dintre cele mai comune greșeli pe care majoritatea jucătorilor le comit este aceea de a presupune că toate jocurile de sloturi funcționează exact în același fel și că pot recunoaște deja anumite tipare, astfel că, vor încerca să profite de RNG (generatorul de numere aleatorii) și vor reuși sa controlezi jocul. Pentru a afla cum funcționează sau cum se declanșează aceasta strategie, urmărește argumentele următoare. În realitate, însă, lucrurile nu se întâmplă deloc așa, iar această strategie nu este potrivită, deoarece cazinourile nu acționează astfel, Mai mult decât atât, aceasta poate fi o strategie perfectă din partea operatorilor de cazinou, pentru ca jucătorii să investească mai mulți bani în jocurile de noroc.

În ceea ce privește jocul de sloturi, aparatul (dacă vorbim de un cazinou fizic) sau software-ul de joc (în cazul unui slot dintr-un cazinou online), rulează programul RNG pentru a determina un rezultat, iar apoi rezultatul este afișat pe ecran. Generatoarele moderne de numere sunt extrem de rapide și de eficiente, pentru ca alegerile și rezultatele finale să fie altele decât cele preconizate, să fie, deci, alese 100% în mod aleatoriu.

2.  Pierderi camuflate drept câștiguri

Este o strategie din partea cazinourilor destul de utilizată, însă, nu fiecare slot machine sau sistem software folosește acest truc. Cu toate acestea, constituie una dintre mișcările inteligente ale cazinoului, ce are un impact psihologic major asupra jucătorilor. Pentru a afla cum funcționează sau cum se declanșează, urmărește exemplul de mai jos. Să presupunem că un jucător alege să mizeze 10 Ron pe o rundă la slotul său preferat. Acesta alege să facă o rotire cu o valoare mică sau medie în urma careia câștigă 8 Ron. Jucătorul va avea falsa iluzie a unui câștig. Da, el a câștigat, dar dacă ne raportăm la suma investită și la suma câștigată, acesta se află în pierdere. Astfel, când ești într-o situație similară, trebuie sa te asiguri că gândești lucrurile la rece și că nu te bucuri de iluzia unui câștig, fără să analizezi și alți factori esențiali pentru continuarea jocului și pentru a avea un rezultat final satisfăcător.

3.  Matematica sloturilor cu jackpot progresiv

Mulți jucători își îndreaptă atenția către sloturile cu jackpoturi progresive, fără să știe cu exactitate ce presupun acestea. Sistemul progresiv de Jackpot merge mână în mână cu investițiile făcute de către jucătorii de sloturi, și de regulă, se oferă jackpoturi de acest fel, la jocurile populare, pentru a impulsiona persoanele pasionate să joace mai mult. În același timp, sloturile cu Jackpoturi progresive sunt singurele care oferă un beneficiu jucătorilor, deoarece aceștia pot obține un rezultat finit mult mai avantajos.

4.  Cât să pariezi pe spin?

În ceea ce privește parierea pe o rotire, este important să pariezi suficient pentru a debloca toate liniile de plată și orice jackpoturi, în cazul în care există. Însă, trebuie să te concentrezi pe suma totală a pariului și pe bugetul total pe care îl ai pentru pariere, astfel încât rezultatul final să fie unul avantajos. Argumentul pentru care suma totală a pariului pe rotire este importantă, dar și suma totală a bugetului, este pentru a permite să joci responsabil și să ai investiții și câștiguri pe termen lung.

5.  Aparenta ratarea a combinației câștigătoare

Providerii de sloturi și operatorii de cazinou doresc să îi mențină activi pe jucători și să le mențină interesul cât mai mult posibil. În acest sens, au fost dezvoltate mai multe strategii pe care cazinourile le pun în aplicare. Una dintre acestea este reprezentată de momentele în care rolele par să rateze o combinație câștigătoare. De fapt, rezultatul este același ca orice altă rotație care pierde. Diferența este dată de faptul că, din punct de vedere psihologic, impactul este mult mai mare.

Concluzii

Dacă vrei să ai mai multe șanse de câștig, trebuie să iei în considerare și matematica mașinilor de sloturi și a softurilor de sloturi, în funcție de tipul de cazinou la care alegi să joci, stradal sau online. Cele 5 aspecte matematice legate de sloturi prezentate mai sus, sunt benefice pentru a înțelege mai bine cum funcționează lucrurile, pentru a știi care sunt strategiile folosite de cazinouri, dar care sunt și aspectele de care trebuie să ții cont pentru a avea mai multe șanse de câștig și pentru a te bucura de o recompensă mult mai mare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE