Home / Recomandări zi de zi / Ai probleme cu auzul? Îţi oferim soluţia: Aparate Auditive Clarfon!

Ai probleme cu auzul? Îţi oferim soluţia: Aparate Auditive Clarfon!

Distribuie

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul aparatelor si protezelor auditive, Clarfon vă oferă consultanţă şi testare gratuită a auzului.

La întrebările de genul:Ce este tinitusul? Ce provoacă acesta? În ce constă testarea auzului? Care este cel mai bun aparat auditiv pentru mine? Ce este audiograma? sunt câteva dintre întrebările la care îţi vor răspunde specialiştii de la Clarfon .

Toate dispozitivele auditive funcționează după același principiu: ridică zgomotul ambiental, sunetul este transformat în impulsuri electrice și apoi transmise, într-o formă modulată, către ureche.
Cu toate acestea, în funcție de severitatea pierderii auditive și de cerințele personale, aparatele auditive pot diferi considerabil. Nu doar în ceea ce privește forma și dimensiunea, ci și în ceea ce privește proprietățile și funcțiile lor.

Prin functia Tinnitus Masker, aparatele auditive Hansaton si Unitron poate diminua acest țiuit deranjant din ureche!

Caracteristicile tehnice fac din aparatele auditive Hansaton si Unitron un produs de top, iar calitatea sunetului îl recomandă ca fiind un produs performant.

Aparatele auditive Hansaton si Unitron sunt disponibil în toate variantele de purtare: de la intraauricular – discret și aproape invizibil, confecționat după forma conductului auditiv – până la modelul de putere, retrouricular, pentru scăderile profunde de auz.

Începe luna mai 2021 cu o MEGA reducere în cabinetul de specialitate din Târgu Mureş.

Cabinet CLARFON : Bd. 22 Decembrie 1989, nr. 23, Târgu Mureş, jud. Mureş
Telefon: 0365 730 232 0731 600 624


De asemenea, verificati

Investiție nouă pentru învățământul din Luduș

Distribuie În istoria învățământului local, Școala Gimnazială nr. 1 din Luduș care funcționează în patru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.