Home / Invatamant / REMEMBER. Trei ani de la Gala Educației Mureșene

REMEMBER. Trei ani de la Gala Educației Mureșene

În urmă cu trei ani, la data de 11 mai 2018, Inspectoratul Școlar Județean Mureș organiza prima ediție a galei Educației Mureșene, eveniment care își propunea să omagieze însemnătatea educației și să arate recunoștința către profesioniștii care își desfășoară activitatea în domeniul învățământului.

”Gala Educaţiei Mureşene este prilejul prin care Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş îşi îndreaptă recunoştiinţa înspre cei care au condus destinele învăţământului mureşean, ispectori şcolari generali, inspectori şcolari generali adjuncţi, inspectori şcolari de specialitate şi nu în ultimul rând, directori ai unităţilor de învăţământ din judeţul Mureş, din anul 1990 şi până astăzi şi care nu mai sunt în activitate. De asemenea, mulţumirea şi recunoştinţa noastră se îndreaptă spre actualii directori, cei care au înţeles că începutul trebuie continuat. Le mulţumim deopotrivă tuturor partenerilor educaţionali, prezenţi astăzi, aici, senatorilor, deputaţilor, primarilor, şefi ai instituţiilor de siguranţă şi apărare, directori şi şefi de instituţii, a celor de artă şi cultură”, spunea, în 2018, prof. Ioan Macarie, inspector școlar general al județului Mureș la acea dată, de altfel cel care a avut ideea organizării unui astfel de eveniment special, dedicat Învățământului Mureșean.

La trei ani de la Organizarea Galei Educației Mureșene, prof. Ioan Mararie nutrește aceleași gânduri frumoase pentru profesioniștii care de-a lungul timpului au contribuit la dezvoltarea învățământului mureșean.

”Acum, la trei ani de atunci, aduc un pios omagiu și o recunoștință sinceră tuturor celor care au contribuit la existența unui învățământ de calitate în Mureș. Cinste, onoare și respect inspectorilor școlari, directorilor, cadrelor didactice îm activitate și pensionarilor”, a declarat prof. Ioan Macarie.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dora Optics, tratamente și soluții de top în domeniul oftalmologic

Dora Optics este o companie de servicii integrate de optică și oftalmologie. Înființată în anul …