Home / Rezidenţial / Investiție imobiliară de anvergură, aproape de Târgu Mureș. CARTIER BAVAREZ „Olari Yuhuu”.

Investiție imobiliară de anvergură, aproape de Târgu Mureș. CARTIER BAVAREZ „Olari Yuhuu”.

Distribuie

˶ Un vis, o dorință, un cămin pentru familia ta”
Proiect imobiliar de anvergură, Cartier Bavarez se adresează celor care caută o locuință la câteva minute de mers cu mașina de oraș, într-o oază de liniște, în mijlocul naturii. Cele 25 de case care vor alcătui proiectul au prevăzute suprafețe construite între 150 și 231 mp. Parcelele de teren vor fi între 550 și 650 mp. Primele 10 case vor fi gata în acest an.

Poziționarea construcțiilor, nu întâmplător aleasă, este pe dealurile domoale și însorite, la iesirea din localitatea Voiniceni – intrarea în localitatea Ceuașu de Câmpie, la aproximativ 8 km de centrul orașului Târgu-Mureș și la mai putin de 5 km de cartierul Unirii.
Dezvoltat de compania Proconstruct Corporation, Cartier Bavarez este un proiect compact, practic, ergonomic și util, alcătuit din case compartimentate eficient, cu o arhitectură atât interioară, cât și exterioară deosebită. Utilizarea terenului este eficientă, fiecare familie având spațiu de parcare pentru cel puțin două autovehicule, fără a neglija zona de agrement și relaxare, foarte generoasă la fiecare locuință.
Soluția constructivă propusă – informații tehnice
Construcțiile din Cartier Bavarez sunt realizate din structură de beton armat (stâlpi, grinzi, centuri, planșee) și zidărie din cărămidă portantă eficientă.
Sub placa pe sol, realizată din beton armat, este prevăzut un strat de pietriș pentru ruperea capilarității și termoizolație de 10 cm. Fundațiile vor fi izolate termic.
Subsolul tehnic (la unitatea locativă 2) este realizat din beton armat, termoizolat. Înălțimea utilă la nivelul spațiului tehnic este de 2.20 m.
Parterul clădirii este realizat din zidărie de cărămidă cu eficiență și portanță marită (10 N/mm2), cu grosimea de 30 cm și structură de stâlpi și centuri din beton armat. Placa peste parterul clădirii și scara de acces la nivelul etajului vor fi realizate din beton armat, cu grosimea de 15 cm. Înălțimea utilă a parterului este de 2,80 m.
Soluția constructivă a etajului se păstrează ca cea de la nivelul parterului, cu modificarea că, între nivelul etajului și cel al șarpantei din lemn, a podului peste etaj, planșeul va fi realizat din grinzi de lemn și termoizolație cu grosimea de 15 cm, care asigură confort termic corespunzător între nivelul etajului și cel al podului. La partea inferioară a acestuia va fi un planșeu din elemente ușoare – gips carton pe structură metalică. Înălțimea utilă la nivelul etajului este de 2,70m.
Șarpanta clădirii va fi realiză din material lemnos, grinzi de lemn profilat, tratate ignifug, împotriva cariilor, ciupercilor și mucegaiului. Învelitoarea va fi din tablă metalică fălțuită tip ˶ Clik ˝ în fâșii fălțuite, sistem de învelitoare modern, elegant, cu garanție mărită, montate pe suport din așterială de lemn, șipcă și contra șipcă, pentru asigurarea unei ventilații corespunzătoare și folie anticondens. Înălțimea utilă la nivelul șarpantei, a podului, este de 2,20 m.


Arhitectură, finisaje
Termoizolația clădirii va fi din polistiren expandat EPS 80, cu grosimea de 10 cm, pe toată înălțimea construcției, iar la nivelul fundațiilor/elevațiilor, cu polistiren extrudat. Termoizolația dintre etaj și pod va fi realizată cu vată minerala din sticlă în 2 straturi de plăci, așezate decalat (10+5cm).
Astfel va fi realizată o anvelopare termică a clădirii, eficientă, durabilă și performantă.
Sistemul de transfer al vaporilor va fi realizat conform normelor – folie barieră de vapori aluminizată cu bule de aer, iar la partea superioară a termoizolației, folia anti-condens.
Tâmplăria exterioră va fi realizată din profile PVC de calitate, iar sticla tip tripan-3 coli, cu protecție mărită la UV.
Tencuiala decorativă va fi realizată din materiale moderne de înaltă calitate, imitând tencuiala clasică.
Ușa de intrare este modernă, rezistentă, cu sisteme performante anti efracție.
Împrejmuirea, poarta de acces pietonal și acces auto, vor fi executate din elemente metalice, combinate cu lemn, atent prelucrate și tratate, sau cu panouri din plasă metalică.
Balcoanele realizate din beton armat sunt încununate într-un stil clasic și cald bavarez, cu balustradă de protecție și panouri din lemn.
Instalații termice, sanitare, electrice:
Pozițiile instalațiilor sanitare și termice, interioare, fără echipamente, sunt realizate la nivelul standardelor occidentale, asigurând confort și eficiență.
Pentru zonele cu consum încărcat (bucătărie, băi) vor fi asigurate circuite independente și suficiente, corect dimensionate, pentru a permite utilizarea consumatorilor de puteri mai mari, în condiții de siguranță.

Propunere financiară:
Predarea imobilelor va fi la stadiul semifinisat, instalații interioare sanitare, termice, electrice (doar pozițiile echipamentelor), șape, tencuieli, tâmplărie exterioară, termosistem și tencuieli decorative exterioare, branșamente la utilități (contorizarea fiind sarcina și obligația legală a achizitorilor) și împrejmuire!
Dotările premium, precum și eventuala predare stadiu finisat, “ la cheie ”, se discută individual.
SUPRAFEȚE UNITATE LOCATIVĂ 1 – PARTER
Terasă 1 – intrare principală 1.25 mp
Hol + Casa Scării (debara) 6.50 mp
Baie 1.85 mp
Bucătărie + Sufragerie (Dining) 17.85 mp
Cămară 0.75 mp
Camera de zi – Living 30.75 mp
Terasa 2 – neacoperită 20.25 mp
SUPRAFEȚE UNITATE LOCATIVĂ 1 – ETAJ
Hol + CS 7.60 mp
Dormitor 1 16.15 mp
Debara 2.65 mp
Baie 1 2.70 mp
Baie 2 4.15 mp
Dormitor 2 13.45 mp
Dormitor 3 14.35 mp
Balcon 1 17.80 mp
Balcon 2 10.95 mp
TOTAL S. Utilă UNITATE LOCATIVĂ 1 119.60 mp
TOTAL S. construit desfașurată 150.70 mp

 • înalțimea utilă parter Hparter = 2,80 m
 • înălțimea utila etaj 1 Hetaj = 2,70 m
 • suprafață teren/unitate locativă = 550,00 mp si 650,00 mp
  SUPRAFEȚE UNITATE LOCATIVĂ 2 – SPAȚIU TEHNIC și PARTER
  Spatiu tehnic 61.50 mp
  Terasa 1 – intrare principala 1.25 mp
  Hol + Casa Scarii(debara) 6.50 mp
  Baie 1.85 mp
  Bucatarei + Sufragerie(Dining) 17.85 mp
  Camara 0.75 mp
  Camera de zi – Living 30.75 mp
  Terasa 2 – neacoperita 20.25 mp
  SUPRAFETE UNITATE LOCATIVĂ 2 – ETAJ
  Hol + CS 7.60 mp
  Dormitor 1 16.15 mp
  Debara 2.65 mp
  Baie 1 2.70 mp
  Baie 2 4.15 mp
  Dormitor 2 13.45 mp
  Dormitor 3 14.35 mp
  Balcon 1 17.80 mp
  Balcon 2 10.95 mp
  TOTAL UNITATE LOCATIVĂ 2 181.10 mp
  TOTAL S. construită desfășurată 231.10 mp
 • înălțime utilă spațiu tehnic HSpatiu tehnic = 2,20 m
 • înălțime utilă parter Hparter = 2,80 m
 • înălțimea utilă etaj 1 Hetaj = 2,70 m
 • suprafață teren/unitate locativă = 550,00 mp si 650,00 mp
  Imaginile 3D sunt prezentate cu titlu informativ si de prezentare!!!
  PROCONSTRUCT CORPORATION®
  Contact:
  E-mail: office@proconstructcorporation.ro
  Tel: +40/731-039.034

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la Școala Primară Montessori din Târgu Mureș

Distribuie 1. Asistent educator 0-3 ani Școala Primară Montessori din Târgu Mureș este în căutarea …