Nou proiect imobiliar lângă Cartierul Unirii din Târgu Mureș – Panorama Residence Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6150 Vizualizări

Nou proiect imobiliar lângă Cartierul Unirii din Târgu Mureș – Panorama Residence

Panorama Residence va fi un complex rezidențial cochet, cu o panoramă deosebită, situat la marginea cartierului Unirii, la granița dintre Sâncraiu de Mureș și Remetea, cu acces facil atât din strada Măcieșului, cât și din strada Remetea. Complexul va cuprinde 15 locuințe amplasate în imobile P+2 și dotate la standarde superioare.
Noul concept de locuințe situate în ansambluri de mici dimensiuni (parter + două etaje), situate aproape de oraș, dar ferite de aglomerație, atrage tot mai mult interesul celor aflați în căutarea locuinței perfecte.
Un astfel de proiect este Panorama Residence, dezvoltat de trei antreprenori mureșeni cu experiență în construcția de locuințe.
Complexul va fi amplasat pe teritoriul UAT Sâncraiu de Mureș, spre cartierul Remetea, cu acces atât din strada Măcieșului, cât și din strada Remetea (ambele străzi fiind asfaltate).
Aproape de oraș
Panorama Residence va fi situat aproape de oraș, mai exact la aproximativ 4 km de centrul Municipiului Târgu Mureș. Practic, drumul până în centrul orașului poate fi parcurs cu autoturismul în aproximativ 4-5 minute.
Căi de acces spre Complexul Panorama Residence vor fi atât din Str. Remetea, cât și din Strada Măcieșului.
Despre complex
Proiectul Panorama Residence cuprinde 15 locuințe, fiecare dintre ele cu o suprafață utilă de 60 mp.
Fiecare apartament va fi alcătuit din 2 camere spațioase, baie, hol, bucătărie, cămară și balcon.
Conform dezvoltatorilor, apartamentele vor fi amenajate la nivel superior de calitate, din punct de vedere al materialelor folosite și al finisajelor.
Apartamentele vor fi dotate cu toate utilitățile (gaz, curent electric, apă, inclusiv acces la internet).
În prețul locuințelor vor fi incluse și locurile de parcare, iar în jurul complexului va fi amenajat un spațiu verde pe o suprafață generoasă (aproximativ 600 mp).
Aer curat și multă verdeață
Zona în care va fi amplasat complexul rezidențial Panorama este situată într-un cadru natural cu multă verdeață, aproape de liziera pădurii. Așadar, proprietarii locuințelor se vor putea bucura de liniște, aer curat și o priveliște deosebită.
Lucrările la Panorama Residence vor fi demarate în zilele următoare, iar primele apartamente vor fi gata la sfârșitul acestui an. Finalizarea întregului complex este prevăzută pentru a doua parte a anului viitor.
Mai multe amănunte despre Panorama Residence puteți afla la numărul de telefon 0742.435.646
”În cei 16 ani de când activăm pe piața construcțiilor, am ridicat peste 100 de case și apartamente în Sâncraiu de Mureș, pe străzile: Zorilor, Toamnei, Verii, Nucului, Paltinului, Apelor, dar și două imobile cu apartamente.

Am constatat că există multe persoane care au nevoie de o zonă liniștită, ferită de aglomerația cartierelor standard, dar care nu implică un mod de viață specific caselor, în care ai și responsabilitatea gestionării unei curți, a grădinii, etc. Cu alte cuvinte, acest tip de locuințe P+2, situate în ansambluri mici, în zone liniștite, oferă o cale de mijloc între comoditatea apartamentului și ceea ce implică viața la casă.
Panorama Residence le va oferi locatarilor locuințe confortabile, liniște, o panoramă deosebită și acces facil spre zonele importante ale Târgu Mureșului”, au declarat inițiatorii proiectului.
Panorama Residence
• Locuințe în imobil P+2
• Apartamente cu 2 camere – 60 mp
• Finisaje de top
• Amplasare într-un cadru natural
• Mult spațiu verde
• Liniște, aer curat
• La 4 km de centrul orașului
• Informații: Tel0742.435.646
Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE