Home / Slider / Succese noi pentru sportivele Clubului de Echitație Scorillo

Succese noi pentru sportivele Clubului de Echitație Scorillo

Sportivele Clubului de Echitație Scorillo au participat, în perioada 7-9 mai, la prima Summer Tour Prejmer 2021, competiție care face parte din programul Campionatului României.

”La final de etapă, Clubul de Echitație Scorillo s-a clasat pe podiumuri de mai multe ori, cu sportivele Marisa Mureșan (categoria juniori) – locul I în prima și a doua zi de concurs la probe de nivel 1,2 metri, Kovacs Timea (categoria Tineret), locul 1 în prima și a doua zi de concurs la probe de nivel 1,2 și 1,3 metri. Sportivele Feier Ioana, Cențiu Daria și Oroian Antonia au obținut locul 1 la categoriile sportive debutanți, cai debutanți și amatori iar sportiva Moldovan Andreea a obținut locul 3 la categoria copii II, nivel 1,1 metri. Performanțele sportivelor au fost asigurate de Viorel Bubău, care pe lângă rezultatele de excepție avute ca sportiv confirmă și prin cele de antrenor”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Clubului de Echitație Scorillo.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Start la ”Turul Ținutului Secuiesc” la ciclism

„Turul Ținutului Secuiesc” este o competiție de ciclism care se va desfășura în perioada 3-7 …