Home / Business / Încă un Penny Market pentru mureșeni

Încă un Penny Market pentru mureșeni

Reprezentanții SC Katan Consulting SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru ”Construire magazin Penny Market și magazine produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațadă și în parcare, stâlp cu panou publicitar lemnos, împrejmuire perimetrală parțială, branșamente la utilități și organizare de șantier, drum de acces – intrare în legalitate”, propus a fi amplasat în localitatea Corunca, pe mai multe loturi de teren identificate prin CF nr. 55441, 55442, 55443, 55623 și 55625/ Corunca.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind proiectul propus pot fi obținute la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, telefon 0265-314.984, fax 0265-314.985, e-mail office@apmms.anpm.ro, precum și la SC Katan Consulting SRL, e-mail stefan.eugen19@yahoo.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dora Optics, tratamente și soluții de top în domeniul oftalmologic

Dora Optics este o companie de servicii integrate de optică și oftalmologie. Înființată în anul …