Home / Sanatate / ”Maratonul vaccinării” la UMFST. Anunț important despre rapel!

”Maratonul vaccinării” la UMFST. Anunț important despre rapel!

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, senatorul Leonard Azamfirei, a afirmat joi, 13 mai, că persoanele care se vor vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2 la ”Maratonul vacinării” organizat în incinta UMFST în perioada 14-17 mai vor primi rapelul peste trei săptămâni.

”Exact organizarea pe care o avem acum va fi replicată peste trei săptămâni, în aceeași locație, cu aceeași formă de organizare”, a declarat rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

”Dacă vom considera potrivit la momentul respectiv și există o discuție pe care o avem și urmează să decidem în viitorul apropiat ca la momentul rapelului, deci peste trei săptămâni, să oferim și opțiunea unui vaccin care nu are nevoie de rapel, ci de o doză unică, probabil că vom oferi și această posibilitate celor care doresc să se vaccineze și cu alt tip de vaccin, peste trei săptămâni”, a adăugat prof. dr. Leonard Azamfirei.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Aproape 45% din candidați au obținut 7 la titularizare

Ministerul Educației a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba …