Home / Slider / Noutăți despre Festivalul Lavandei 2021!

Noutăți despre Festivalul Lavandei 2021!

Administratorii paginii de Facebook intitulată Tărâmul Lavandei au anunțat marți, 18 mai, că ediția din acest an a Festivalului Lavandei se va desfășura în perioada 26 iunie – 18 iulie, în comuna mureșeană Mădăraș.

”Începând cu data de 26 iunie, în funcție de vreme și înflorire, până aproximativ în data de 18 iulie 2021, o să fim prezenți în fiecare zi între orele 10.00 – 20.00, pe câmpul cu lavandă, pentru a va întâmpina, și pentru a vă organiza în a respecta distanțarea socială impusă – prin zone bine delimitate în lanul cu lavandă, în cadrul vizitelor dumneavoastră. Ne vom asigura că veți avea la dispoziție produse de dezinfectare, toalete, apă și săpun pentru a vă putea spăla și pentru a vă putea bucura de natura, în siguranță. O să fim prezenți cu un stand de produse pe bază de lavandă, băuturi răcoritoare, produse tradiționale, vă vom oferi informații și vă asigurăm de multă relaxare!”, au transmis organizatorii Festivalului Lavandei.

Vizitatorii din weekend vor beneficia și de alte surprize cum ar fi plimbări cu ponei sau cu trăsura, zbor cu balonul cu aer cald, picnic cu familia pe o pajiște de lucernă de 500 de metri lungime, decoruri variate și inedite pentru amatorii de fotografii, ședințe foto profesionale și chiar posibilitatea de a închiria o rulotă cu 4-6 locuri de dormit.

Informații suplimentare pot fi obținute la următoarele numere de telefon: 0740-107.135 (Ovidiu Roșca), 0744-429.066 (Bela Borbely) și 0742-685.366 (Alina Roșca).

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

OUG privind combaterea atacurilor de urși în Senat

Plenul Senatului a luat act, miercuri, cu majoritate de voturi, de proiectul de lege pentru …