Home / Rezidenţial / Casa Galbenă Residence. Promisiuni onorate!

Casa Galbenă Residence. Promisiuni onorate!

Demarat în urmă cu 3 ani, proiectul rezidențial Casa Galbenă, din Cartierul Unirii, se apropie cu pași repezi de finalizare. Au fost ridicate 4 imobile P+3+Penthouse, cu 82 de apartamente, toate vândute.
”Le mulțumim tuturor clienților noștri pentru încredere și mergem înainte cu noi proiecte”, a spus Iustinian Rus, în numele echipei pe care conduce.
Proiectul Casa Galbenă Residence, situat lângă magazinul Penny, de pe strada Voinicenilor, cartierul Unirii, a vizat construirea de apartamente moderne cu una, două și trei camere, în suprafață utilă cuprinsă între 57 și 87 mp + terase între 13-24 mp.
Apartamentele au fost vândute în stadiu semifinisat având:

 • pereți interiori tencuiți și finisați
 • pardoseli pregătite pentru finisajul final
 • uși de intrare marca DRE, Polonia
 • tâmplărie PVC Salamander 5 camere + 3 rânduri de sticlă
 • instalații electrice
 • instalație de încălzire și apă-canal, cu centrală termică individuală pe gaz în condensație, inclusiv calorifere
 • balcoane placate cu gresie de exterior
 • izolație interioară peste placă, cu polistiren
 • toate utilitățile sunt contorizate individual, în exteriorul apartamentelor
  Structura de rezistență a ansamblului rezidențial este din beton armat, având la exterior pereți din cărămidă de 30 cm grosime, la care se adaugă izolația de polistiren de 10 cm.
  Ansamblul este prevăzut cu tâmplărie/feronerie de calitate superioară, placaj ceramic în casa scării, terase finisate cu gresie de exterior antiderepantă, granit de trafic intens la casa scării și holul de acces în imobil, trotuar perimetral al blocului placat cu dale prefabricate, spații verzi cu plante ornamentale de exterior și gazon, spații comune finisate complet.
  Proiectul a fost prevăzut și cu locuri de parcare generoase, alee de promenadă pentru locatari, cu bănci de odihnă și relaxare, spațiu verde și locuri de joacă pentru copii.
  ”Le mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi. Toate apartamentele sunt vândute, dar încă mai avem de efectuat lucrări. Avem feedback-uri bune de la clienții noștri și îi asigurăm de tot suportul nostru și în ceea ce privește respectarea garanțiilor după finalizarea tuturor lucrărilor. Pregătim noi proiecte, pe care le vom anunța la momentul potrivit”
  Iustinian Rus
  Manager Proiect Casa Galbenă Residence

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán promite parcări subterane și supraetajate la Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat vineri, 18 iunie, că autoritățile locale din …