Home / Invatamant / ”Și noi avem drepturi!”, concurs pentru elevi și dascăli

”Și noi avem drepturi!”, concurs pentru elevi și dascăli

Organizatia Salvați Copiii România derulează, în cadrul programului ”Și noi avem drepturi!”, Concursul național ,,Drepturile Copilului”.

”Invitația de înscriere în cadrul concursului se adresează copiilor și cadrelor didactice din instituțiile de învățământ care desfășoară, au desfășurat sau intenționează să desfășoare activități curriculare sau extracurriculare adresate cunoașterii și promovarii drepturilor copilului. În cadrul ediției din acest an, denumită sugestiv ”înțeLEGE drepturile!”, elevii sunt încurajați să trimită creații artistice, din care să reiasă gradul de cunoaștere a legii în ceea ce privește drepturile copiilor. Astfel, materialele trebuie să fie adaptate vârstei și nivelului propriu de cunoaștere, prin intermediul cărora să ia, într-un mod plăcut și accesibil, contact cu legile care le promovează drepturile și îi protejează”, a precizat joi, 20 mai, prin intermediul unui comunicat de presă, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspector școlar general al județului Mureș.

Potrivit șefului Inspectoratului Școlar Județean Mureș, regulamentul concursului și toate informatiile necesare se regăsesc pe pagina web a Organizației Salvați Copiii România, www.salvaticopiii.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sancțiuni contravenționale aplicate de jandarmi

Echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au fost zilnic …