Home / Invatamant / Noi cifre cu privire la vaccinarea cadrelor didactice din Mureș

Noi cifre cu privire la vaccinarea cadrelor didactice din Mureș

Inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, a anunțat joi, 20 aprilie, că până la data curentă peste 3.000 de cadre didactice din județul Mureș s-au vaccinat cu ambele doze împotriva virusului SARS-CoV-2.

”La nivelul județului Mureș, în acest moment avem următoarea situație vizavi de personalul didactic, respectiv didactic auxiliar și nedidactic care au urmat procesul vaccinării sau care nu s-au vaccinat: astfel, 409 de cadre didactice s-au vaccinat cu prima doză, 3.100 de cadre didactice s-au vaccinat cu ambele doze, adică vaccinul și rapelul, dar avem și un număr de 3.329 de cadre didactice care în momentul de față nu s-au vaccinat. Referindu-mă la personalul didactic auxiliar și nedidactic, 147 de colegi de-ai noștri au luat prima doză, vaccinul, 883 au primit ambele doze, iar un număr de 1.357 de colegi din rândul personalului didactic auxiliar și nedidactic, în momentul de față, nu s-au vaccinat. Îi așteptăm pe toți în perioada imediat următoare și am convingerea că alături de elevii liceeni, cei cu vârsta de la 16 ani în sus, se vor alătura și acești colegi de-ai noștri care încă sunt indeciși în legătură cu ce să facă. Îi îndem pe toți să se vaccineze pentru că doar așa vom putea spera la o întoarcere sigură la școală începând cu luna septembrie a anului viitor școlar”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. drd. Gavril-Sabin Pășcan.

Diana CĂRBUREAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului 2021. Hibrizi în premieră, de la Bayer CropScience

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …