Home / Consiliul Judetean Mures / Noutăți despre ”Programul pentru Școli al României”

Noutăți despre ”Programul pentru Școli al României”

Distribuie

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință că în cursul lunii aprilie, Consiliul Județean Mureș a adoptat Hotărârea nr 67 privind asumarea unor responsabilități în derularea și implementarea Programului pentru Școli al României pentru anii școlari 2021-2022 și 2022-2023. Astfel, potrivit documentului urmează să se deruleze procedura de licitație în vederea atribuirii acordurilor cadru și a contractelor subsecvente pentru achiziția de produse aferente programului. Un număr de 10 unități administrativ teritoriale au decis să organizeze în regim propriu procedura de licitație. Este vorba de uat-urile: Chibed, Corunca, Eremitu, Gălești, Ghindari, Gornești, Păsăreni, Sărățeni, Sânpaul și Vărgata.

De asemenea, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, un număr de 7 unități de învățământ din județ au organizat activități educative în cadrul Programului fiind implicați, în total, un număr de 297 de elevi și16 cadre didactice.

(Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect regional în portofoliul Aquaserv

Distribuie Conducerea SC Compania Aquaserv SA, titulara obiectivului de investiții „Proiect regional de dezvoltare a …