Home / Business / Serv Luduș SRL, plan nou de administrare

Serv Luduș SRL, plan nou de administrare

Pentru perioada 2021-2023, Consiliul de Administrație al Societății care are ca principal obiect de activitate salubrizarea orașului a întocmit un Plan de administrare în care principalele capitole se referă la: Cadrul instituțional; Cadrul legal; Guvernanța Corporativă; Principii directoare privind administrarea unității Administrativ Serv Luduș SRL; Relația cu acționarii, cu managerul, cu angajații și cu alți colaboratori; Obiective și priorități strategice privind administrarea companiei; Declarația de misiune; Obiectivele generale și strategice ale Societății în perioada 2021-2023; Indicatorii de performanță.

În Planul de administrare a Societății, Consiliul de Administrație este condus de președintele Liviu Popa alături de Dorin Cormoș și Ovidiu Baghiu – membri, componență care a fost aprobată de Consiliul Local Luduș.

În Planul de administrare, SC Administrativ Serv Luduș SRL este definită ca fiind „operator licențiat în sfera serviciilor publice de salubrizare a localităților, prin Ordinul nr. 71/2011 emis de Guvernul României, prin Autoritatea de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, aceasta reprezentând o recunoaștere oficială a capacității de a furniza/presta servicii de calitate în aria administrativ – teritorială, în condiții de eficiență economică cu menținerea indicatorilor de performanță propuși”. Activitățile de măturat, stropit, spălat și întreținere a căilor publice se desfășoară în orașul Luduș, structura organizatorică a societății este de tip ierarhic – funcțională, cuprinzând 27 de persoane la nivelul  celor trei eșaloane de management. În prezent, dotarea cu utilaje cuprinde un autovehicul special pentru curățarea străzilor și canalizărilor și o autospecială cu echipament multifuncțional pentru măturat mecanizat suprafețe mici, de cosit și deszăpeziri.

Cu oameni puțini, cu o dotare minimă, SC Administrativ Serv SRL Luduș asigură în bune condiții salubrizarea orașului, opinie la care subscriu cei mai mulți dintre cetățeni.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bărbat căzut de la înălțime, în Luduș!

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș au fost solicitați să intervină miercuri, 16 …