Serv Luduș SRL, plan nou de administrare Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Serv Luduș SRL, plan nou de administrare

Pentru perioada 2021-2023, Consiliul de Administrație al Societății care are ca principal obiect de activitate salubrizarea orașului a întocmit un Plan de administrare în care principalele capitole se referă la: Cadrul instituțional; Cadrul legal; Guvernanța Corporativă; Principii directoare privind administrarea unității Administrativ Serv Luduș SRL; Relația cu acționarii, cu managerul, cu angajații și cu alți colaboratori; Obiective și priorități strategice privind administrarea companiei; Declarația de misiune; Obiectivele generale și strategice ale Societății în perioada 2021-2023; Indicatorii de performanță.

În Planul de administrare a Societății, Consiliul de Administrație este condus de președintele Liviu Popa alături de Dorin Cormoș și Ovidiu Baghiu – membri, componență care a fost aprobată de Consiliul Local Luduș.

În Planul de administrare, SC Administrativ Serv Luduș SRL este definită ca fiind „operator licențiat în sfera serviciilor publice de salubrizare a localităților, prin Ordinul nr. 71/2011 emis de Guvernul României, prin Autoritatea de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, aceasta reprezentând o recunoaștere oficială a capacității de a furniza/presta servicii de calitate în aria administrativ – teritorială, în condiții de eficiență economică cu menținerea indicatorilor de performanță propuși”. Activitățile de măturat, stropit, spălat și întreținere a căilor publice se desfășoară în orașul Luduș, structura organizatorică a societății este de tip ierarhic – funcțională, cuprinzând 27 de persoane la nivelul  celor trei eșaloane de management. În prezent, dotarea cu utilaje cuprinde un autovehicul special pentru curățarea străzilor și canalizărilor și o autospecială cu echipament multifuncțional pentru măturat mecanizat suprafețe mici, de cosit și deszăpeziri.

Cu oameni puțini, cu o dotare minimă, SC Administrativ Serv SRL Luduș asigură în bune condiții salubrizarea orașului, opinie la care subscriu cei mai mulți dintre cetățeni.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE