Tineri din Mureș acuzați că au jefuit o spălătorie auto Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 439 Vizualizări

Tineri din Mureș acuzați că au jefuit o spălătorie auto

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat sâmbătă, 22 mai, doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani, din Sâncraiu de Mureș, bănuiți de tentativă la furt calificat.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetările efectuate de poliţişti a reieșit că în noaptea de 22 mai, în jurul orei 2.30, cei în cauză ar fi pătruns în incinta unei spălătorii de tip ,,self-wash”, din Târgu Mureș, unde ar fi forțat cutia metalică în care se aflau încasările obținute, cu scopul de a le sustrage.

”Urmare a declanșării sistemului de alarmă, aceștia au fugit de la fața locului, cu un autoturism, la scurt timp, fiind interceptați de polițiști, în trafic. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 1.000 de lei. În urma administrării probatoriului, la aceeași dată, faţă de cei doi tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, față de aceștia. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea probării întregii activități infracționale”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE