Cadetele încheie sezonul la volei Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

Cadetele încheie sezonul la volei

Sezonul competițional intern la volei feminin se încheie în această săptămână, cu turneul final al cadetelor (junioare II). Acesta are loc de miercuri până duminică, în perioada 26-30 mai, în sala Liceului Tehnologic Forestier din localitatea maramureșeană Sighetu Marmației, iar printre participante se află și formația CSU Medicina CNUE Târgu Mureș. La fel ca și în cazul turneului junioarelor 1, disputat săptămâna trecută la București, pentru faza finală s-au calificat 6 formații. Acestea vor susține partidele în cinci etape, disputate în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar la final clasamentul este alcătuit în funcție de punctele obținute, fără ca rezultatul direct să conteze în caz de egalitate de puncte. Pentru victoriile cu 3-0 și 3-1 se acordă 3 puncte, la 3-2 învingătoarea primește 2 puncte, învinsa 1. În caz de egalitate criteriile de departajare sunt raportul seturilor câștigate și pierdute, apoi cel al punctelor.

Rivalități și dueluri cu reluare

Alături de echipa  mureșeană se află aceleași trei echipe din București care au fost prezente și la turneul junioarelor, CSM, Dinamo și CTF Mihai I, CSȘ Bega Timișoara și CSȘ Sighetu Marmației. Mai exact, primele patru clasate la junioare 1, echipa de pe Bega și gazdele, marea surpriză a acestei ediții de campionat.

Lucru probabil valabil și la celelalte participante, componența lotului CSU Medicina CNUE este în mare parte aceeași cu cel prezent la turneul din Capitală, deci dueluri cu reluare. Așadar, abia întoarse din București, opt dintre junioarele care „s-au bronzat” în turneul junioarelor 1 nu au avut decât două zile de răgaz și se întorc pe teren să lupte pentru un nou podium. Cele opt cadete medaliate cu bronz din lotul antrenorului Stefan Paunovic sunt: Sara Zucovic, Denisa Ielciu, Raluca Mureșan, Iarina Axinte, Alexandra Șumandea, Maria Codreanu, Andreea Cotor, Noemi Moldovan.

Ședința tehnică în cadrul căreia a fost stabilit programul a avut loc marți seara. La fel ca și în turneul junioarelor, CSU Medicina debutează cu CSM București, dar iată programul complet:

Miercuri 26 mai:

Ora 12: Dinamo – CSȘ Bega

Ora 15: CSM București – CSU Medicina

Ora 18: CSȘ Sighet – CTF Mihai I București

Joi 27 mai:

Ora 12: CSȘ Bega – CSU Medicina

Ora 15: CTF Mihai I – CSM București

Ora 18: Dinamo – CSȘ Sighet

Vineri 28 mai:

Ora 12: CSM București – Dinamo

Ora 15: CSU Medicina – CTF Mihai I

Ora 18: CSȘ Sighet – CSȘ Bega

Sâmbătă 29 mai:

Ora 12: CSȘ Bega – CTF Mihai I

Ora 15: Dinamo – CSU Medicina

Ora 18: CSȘ Sighet – CSM București

Duminică 30 mai:

Ora 10: CSM București – CSȘ Bega

Ora 12:30: CTF I Mihai – Dinamo

Ora 15: CSU Medicina – CSȘ Sighet

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE