Incendiu într-un apartament din cartierul Dâmbu Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3049 Vizualizări

Incendiu într-un apartament din cartierul Dâmbu

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină marți, 25 mai, în jurul orei 21.40, în cazul producerii unei incendiu în bucătăria unui apartament situat pe Bulevardul 1848 din Târgu Mureș.

”Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, odată ajunși la locul solicitat aceștia au constatat că a fost vorba despre un incendiu care a izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul al VIII-lea dintr-un bloc de locuințe. Pană la sosirea forțelor de intervenție, incendiul a fost stins de către o vecină de aproximativ 40 de ani, care avea în dotare un stingător P6. În urma incendiului au fost afectate două corpuri de mobilier de bucătărie. Pompierii aflați la fața locului au trecut la ventilarea artificială a casei de scări și a apartamentului. Din fericire nu au fost victime și nu a fost necesară evacuarea locatarilor din locuințe”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situtații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Potrivit aceleiași surse, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, respectiv o cratiță uitată pe plita electrică.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE