Regăsește-ți echilibrul fără prea mult efort: bucură-te de un complex de multivitamine! Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 71 Vizualizări

Regăsește-ți echilibrul fără prea mult efort: bucură-te de un complex de multivitamine!

În fiecare zi, încerci să îți regăsești echilibrul prin diferite metode. Mănânci mai bine, faci mai multă mișcare și îți stabilești un program de odihnă adecvat. Încerci să te strecori printre activitățile cotidiene fără prea mult stres, luând totul pas cu pas.

Dar chiar și atunci când faci tot ce trebuie pentru a avea un stil de viață sănătos, tot mai ai nevoie de un impuls pentru a crește starea de bine a corpului în fața factorilor destabilizatori, cum ar fi: deficiențele din regimul alimentar, viața foarte activă, lipsa somnului și a activităților sportive.

Aici intervin suplimentele. Probabil că și tu ai apelat de multe ori la multivitamine pentru a remedia carențele în nutrienți și pentru o remontare rapidă în situațiile dificile.

Care sunt beneficiile consumului de multivitamine?

Este clar că un supliment are capacitatea de a crește starea de bine prin compoziția sa. Iata cum!

  • Calciul și Vitamina D ajută la sănătatea oaselor;
  • Acidul folic reduce defectele congenitale și scade riscul apariției bolilor de inimă, a cancerului de colon sau a altor tipuri de cancer, inclusiv cel de sân;
  • Vitaminele din complexul B cresc energia și ajută funcțiile neurologice;
  • Magneziul relaxează organismul, antioxidanții previn anumite tipuri de cancer și atât Vitamina C, cât și Zincul cresc imunitatea.

Dacă te lupți cu stresul, cu lipsa somnului și a energiei sau cu incapacitatea de a găsi un echilibru în viață, pornește pe drumul către o sănătate mai bună prin integrarea suplimentelor de înaltă calitate în rutina zilnică. Acestea îți vor aduce următoarele beneficii:

  1. Creșterea nivelului de energie

Când aportul de vitamine este scăzut, corpul trebuie să muncească mai mult pentru a îndeplini chiar și cele mai simple sarcini. Aceasta duce la oboseală și la alte probleme de sănătate. Prin consumul de multivitamine și adoptarea unui stil de viață sănătos, te poți menține în formă optimă și poti aduce un aport de energie.

  • Îmbunătățirea stării de spirit

Anumite studii au arătat că multivitaminele consumate zilnic au efecte pozitive asupra stării de spirit și bunăstării emoționale. Administrarea unor cantități suficiente de vitamine și minerale îmbunătățește funcțiile creierului responsabile pentru starea ta de bine.

  • Reducerea stresului și a anxietății

Vitaminele și mineralele din suplimentele zilnice pot reduce semnificativ nivelurile de stres și anxietate. Organismul folosește vitaminele din complexul B pentru a converti alimentele în energie, pentru a menține funcționarea corectă a sistemului nervos și pentru a echilibra nivelul hormonilor. Luând zilnic multivitamine disponibile in magazinul online yuga.ro poți reface rezervele organismului tău.

  • Îmbunătățirea memoriei pe termen scurt

Complexul de vitamine B are un impact semnificativ în sprijinirea funcției de memorie pe termen scurt. Consumul de vitamina B12 te poate ajuta să previi sau să îmbunătățești problemele legate de memorie.

  • Menținerea forței musculare

Radicalii liberi sunt principalii responsabili pentru problemele legate de îmbătrânirea musculară. Administrarea suplimentelor poate ajuta la menținerea sub control a cantității de radicali liberi din corp încetinind astfel procesul de îmbătrânire.

Suplimentele au fost concepute doar pentru a repara anumite carențe din organism și pot avea efecte adverse atunci când sunt folosite de cei care nu suferă de acest deficit. Nutriționiștii spun că orice supliment trebuie recomandat în funcție de necesitățile fiecăruia și nu este cea mai bună soluție să il alegi la modul general.

Suplimentele nu vor oferi aceleași rezultate pentru toată lumea, pentru că nu există două organisme la fel. Așadar, consultarea unui medic sau a unui nutriționist te va ajuta să optezi pentru complexul de multivitamine cel mai potrivit pentru tine și stilul tău de viață.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE