Home / Business / Târgu Mureș: Sediu de firmă scos la licitație pentru 7,5 milioane de lei

Târgu Mureș: Sediu de firmă scos la licitație pentru 7,5 milioane de lei

SC Delgaz Grid SA organizează, în data de 3 iunie 2021, la ora 10.00, la sediul din Târgu Mureș de pe Bulevardul Pandurilor nr. 42, o licitaţie publică în vederea vânzării unei proprietăți situată în Piaţa Trandafirilor nr. 20-21 din Târgu Mureș, fost sediu al Distrigaz Nord, una din firmele din cadrul Grupului E.ON România.

Potrivit unui anunț, proprietatea scoasă la vânzare este compusă dintr-un teren în suprafaţă de 1.553 de metri pătrați în cotă exclusivă și 309 de metri pătrați în cotă indiviză, un corp de clădire A cu nivel S + P + E cu destinația administrativ-birouri, cu o suprafață utilă de 746 de metri pătrați, amplasat la frontul stradal, un corp de clădire B cu nivel S + P + 3E + M cu destinația administrativ-birouri, cu o suprafață utilă de 1.561 de metri pătrați, amplasat la frontul stradal; un corp clădire C cu nivel S + P + E și S + P + 2E + M, cu destinația administrativ-birouri, cu o suprafață utilă de 547 de metri pătrați, amplasat în curtea interioară, un corp clădire D cu nivel P, cu destinația magazie, cu o suprafață utilă de 367 de metri pătrați, amplasat în curtea interioară și 15 locuri de parcare amenajate în curte.

”Întregul ansamblu are acces auto din strada Poligrafiei și acces pietonal din Piața Trandafirilor. Preţul de pornire este de 7.500.000 de lei, fără TVA. Garanția de participare la licitație este de 10% din prețul de pornire”, se menționează în anunț.

Potrivit aceleiași surse, înscrierea la licitație și plata garanției de participare se face până la data de 28 mai 2021, ora 17.00, iar condițiile de participare la licitaţie sunt prezentate în caietul de sarcini, care se poate solicita la adresa de e-mail mihaela.simion@delgaz-grid.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

LA DOUĂ CAPETE. 12 liberali, prezenți și în echipa lui Ervin Molnar, și în echipa lui Horațiu Suciu!

La această oră, liberalii din Târgu Mureș se pregătesc să își aleagă noua conducere a …