Arena a ratat la un gol calificarea în semifinale Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 197 Vizualizări

Arena a ratat la un gol calificarea în semifinale

După debutul cu eșec, 19-22 cu Corona Brașov, echipa de handbal junioare I CS Arena Târgu Mureș avea nevoie de puncte pentru a se califica în Final Fourul turneului final disputat la Turda. Dacă în grupa 1 cele două calificate în semifinale erau decise după etapa a doua (CSM București și CSM Galați) și urmau să-și dispute primul loc, în grupa 2 situația era mai complicată. Mureșencele de la Arena au scăpat printre degete victoria din partida cu Chimia Râmnicu Vâlcea și înaintea ultimei etape depideau de rezultatul dintre Corona Brașov și vâlcence, care se disputa înainte. Brașovencele erau deja calificate în semifinale după 26-25 cu CSȘ 2 Baia Mare și aveau nevoie de un rezultat de egalitate pentru a-și păstra prima poziție. La acest rezultat mureșencele erau scoase din calculele calificării, deoarece Chimia avea 3 puncte, cât putea totaliza Arena în cazul unei victorii cu maramureșencele. Cele două au încheiat la egalitate în etapa a doua, 32-32, după ce mureșencele aveau 6 goluri la pauză (22-16). Golurile CS Arena au fost înscrise de: Gal 9, Sîrb 6, Lupei 6, Țifui 5, Moldovan 3, Virag 2, Țîrle 1.

În ultimul meci din grupe, dacă vâlcencele învingeau și mureșencele se impneau cele două urmau a fi departajate de golaveraj, care înaintea ultimei etape era +4 pentru Chimia și -3 pentru Arena. Astfel, în cazul unui eșec la limită al Chimiei, Arena avea nevoie de o victorie la  peste 6 goluri. În cazul în care diferența dintre cele două partide era de 7, vâlcencele aveau avantajul numărului mai mare de goluri înscrise (69-51).

Cum se știe, degeaba te ajută alții, dacă tu nu te ajuți. Corona a învins cu 33-24 și a stricat golaverajul chimistelor. În acest caz, mureșencele aveau nevoie de o victorie la limită cu CSȘ 2 Baia Mare, echipă scoasă din ecuația calificării. Nu au reușit acest lucru, au încheiat la egalitate 36-36 (19-20) și au ratat calificarea în semifinale pentru un singur gol și le mai rămâne de susținut jocul pentru locurile 5-6, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

În partida cu CSȘ 2 au înscris: Lupei și Moldovan câte 10, Gal și Virag câte 5, Țîrle 3, Opriș, Sîrb și Țifui câte 1 gol.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE