Surprindeți-vă perechea cu o seară de neuitat în doi! timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 434 Vizualizări

Surprindeți-vă perechea cu o seară de neuitat în doi!

Surprindeți-vă perechea cu o seară de neuitat în doi! 

Începutul relațiilor este întotdeauna marcat de multe ocazii speciale cum ar fi cina la lumina lumânărilor sau întâlniri în restaurante elegante. Cu timpul, însă, este normal ca îndrăgostiții să intre în rutină, uitând de importanța momentelor mai romantice.

Cu toate acestea, nu ar trebui să fie trecute cu vederea în rutina unei relații! Nopțile și momentele romantice sunt foarte importante pentru a menține cuplul mereu aproape, pentru a preveni ca legătură dintre cei doi îndrăgostiți să se răcească. O parte foarte importantă a unei zile speciale în doi este o cină romantică, din care nu pot lipsi felurile de mâncare preferate ale cuplului și vinul bun. Lumânările adaugă, de asemenea, un element special atmosferei.

Câteva sfaturi care vă vor ajuta să pregătiți o noapte romantică dedicată persoanei dragi

  1. Decorațiuni

O decorare bună este esențială pentru a completa momentul romantic. Comandați un buchet de flori de culori aprinse pentru a transmite starea de spirit dorită a nopții sau căutați un aranjament gata făcut. Puneți deoparte o vază frumoasă pentru orice buchet ați alege.

Șervețelele, vesela specială și tacâmurile speciale ar trebui, de asemenea, să facă parte din decorațiunile alese pentru seara voastră magică. De preferință, pregătiți cina la o masă mică, astfel încât să fiți mai aproape de persoana iubită. 

Încercați o cină la lumina lumânărilor, acestea adaugă o notă intimă și romantică ocaziei.

  1. Alegeți o tematică culinară

Meniul romantic pentru cină ar trebui să-i fie pe plac partenerului, dar trebuie să fie și pe gustul dvs.

Un sfat important este să testați întotdeauna rețetele înainte de ziua cea mare, pentru a vă asigura că felul de mâncare va fi perfect la servire.

Rapid de preparat, pastele sunt un fel de mâncare excelent, deoarece este simplu și oferă o multitudine de arome. Pe lângă acestea, puteți prepara și un risotto de creveți sau hribi uscați, care dau o notă unică pe timp de noapte.

  1. Selectați vinul perfect

Mergeți în pivniță sau la magazinele de specialitate și selectați câteva dintre cele mai bune vinuri pentru a însoți felurile de mâncare ale acestei seri romantice. Selectați-le pe cele care se potrivesc cu meniul ales și au un gust plăcut. Vă poate ajuta criticul de vinuri Marinela Ardelean în alegerea vinului potrivit în funcție de tematică și de preț.

  1. Pregătiți mici surprize

Surprindeți-vă partenera cu cadouri pe tot parcursul nopții, făcând-o să se bucure de fiecare secundă alături de dvs. Scrierea mesajelor de dragoste sub paharele de vin sau șervețele sunt tactici bune, deoarece ea va atinge aceste obiecte în timpul cinei.

Dacă doriți să îi oferiți un cadou mai special persoanei dragi, alegeți momentul desertului, pentru a încheia întâlnirea într-o notă pozitivă.

Acestea fiind spuse, pentru a avea o relație frumoasă, de lungă durată trebuie să aveți parte de cât mai multe momente speciale și să nu lăsați comoditatea să vă oprească din a încerca ceva nou, spontan în fiecare zi când sunteți împreună.

Sursă foto: Pixabay.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE