Voleibalistele cadete debutează cu eșec Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 288 Vizualizări

Voleibalistele cadete debutează cu eșec

Sezonul competițional intern la volei feminin se încheie în această săptămână, cu turneul final al cadetelor (junioare II). Acesta are loc de miercuri până duminică, în perioada 26-30 mai, în sala Liceului Tehnologic Forestier din localitatea maramureșeană Sighetu Marmației, iar printre participante se află și formația CSU Medicina CNUE Târgu Mureș. La fel ca și în cazul turneului junioarelor 1, disputat săptămâna trecută la București, pentru faza finală s-au calificat 6 formații. Acestea vor susține partidele în cinci etape, disputate în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar la final clasamentul este alcătuit în funcție de punctele obținute, fără ca rezultatul direct să conteze în caz de egalitate de puncte. Pentru victoriile cu 3-0 și 3-1 se acordă 3 puncte, la 3-2 învingătoarea primește 2 puncte, învinsa 1. În caz de egalitate criteriile de departajare sunt raportul seturilor câștigate și pierdute, apoi cel al punctelor.

Rivalități și dueluri cu reluare

Alături de echipa  mureșeană se află aceleași trei echipe din București care au fost prezente și la turneul junioarelor, CSM, Dinamo și CTF Mihai I, CSȘ Bega Timișoara și CSȘ Sighetu Marmației. Mai exact, primele patru clasate la junioare 1, echipa de pe Bega și gazdele, marea surpriză a acestei ediții de campionat.

Lucru probabil valabil și la celelalte participante, componența lotului CSU Medicina CNUE este în mare parte aceeași cu cel prezent la turneul din Capitală, deci dueluri cu reluare. Așadar, abia întoarse din București, opt dintre junioarele care „s-au bronzat” în turneul junioarelor 1 nu au avut decât două zile de răgaz și se întorceau pe teren să lupte pentru un nou podium. Cele opt cadete medaliate cu bronz din lotul antrenorului Stefan Paunovic sunt: Sara Zucovic, Denisa Ielciu, Raluca Mureșan, Iarina Axinte, Alexandra Șumandea, Maria Codreanu, Andreea Cotor, Noemi Moldovan.

Programul stabilit la ședința tehnică a adus în fața echipei mureșene formația CSM București, la fel ca și în turneul junioarelor. Tot la fel ca și în urmă cu o săptămână, bucureștencele s-au impus cu 3-1. În primul set CSU Medicina a revenit de la 4-9 la un singur punct, dar de la 12-13 a urmat o serie care a desprins decisiv CSM-ul, și bucureștencele s-au impus cu 25-18. Mureșencele au câștigat la pas actul secund (25-14), dar lotul redus numeric și-a spus cuvântul.

Mureșencele au făcut figurație în setul trei (11-25) și l-au cedat la mare luptă (22-25) pe al patrulea. În celelalte jocuri ale primei zile, Dinamo-CSȘ Bega 3-0 și CSȘ Sighet-CTF Mihai I 0-3.

S-a pierdut prima bătălie, dar lupta pentru podium continuă. Urmează jocurile cu CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I, Dinamo și CSȘ Sighetu Marmației, în această ordine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE