Tinerii din Mureș, invitați să interacționeze în vremuri de pandemie Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Tinerii din Mureș, invitați să interacționeze în vremuri de pandemie

Ai vrea să vorbești cu cineva?Ai vrea să-i spui cuiva ce simți și cu ce te confrunți acum, în plină pandemie? Dar despre ce va fi după pandemie ai vrea să vorbești? Care e primul lucru pe care visezi să-l faci atunci?

Sunt doar câteva întrebări care își așteaptă un răspuns în cadrul evenimentului online „Tineri după Pandemie” inițiat de Grupul PONT, cu sprijinul Ministerul Tineretului și Sportului, care va avea loc sâmbătă, 29 mai, începând cu ora 11.

„Tineri după Pandemie” este o întâlnire virtuală care are loc în fiecare județ al României, în paralel – un context în care putem vorbi deschis despre ce ne doare acum, ce am avea nevoie să se întâmple după pandemie și cum ne putem sprijini reciproc. Proiectul reprezintă o serie de întâlniri paralele virtuale în fiecare județ în ziua de 29 mai, la aceeași oră: 11:00”, afirmă reprezentanții Grupului PONT.

Grupul PONT va asigura sprijinul tehnic virtual necesar în timp ce Ministerul Tineretului și Sportului va fi prezent prin intermediul Direcțiilor Județene de Sport și Tineret în fiecare întâlnire pentru a asculta cu atenție și a înțelege preocupările tinerilor.  În cadrul întâlnirilor virtuale vor fi sesiuni de discuții deschise în grupuri mici, facilitate de către lucrători de tineret special angrenați în proces. Ideile și, impresiile din discuțiile în grupuri vor fi captate cu ajutorul unor instrumente virtuale, simple de folosit în urma căruia ministerul va obține o imagine mai clară despre starea curentă a tinerilor în context pandemic prelungit. Aceste informații venite direct de la tineri vor ajuta ministerul în conturarea formei finale a strategiei de tineret naționale care este în curs de realizare.

Cum funcționează?

Primul pas este să vă înregistrați accesând http://bit.ly/tinerimures. De asemenea, tinerii își pot da întâlnire virtuală accesând www.tineridupapandemie.ro unde pot  alege județul la care doresc să se conecteze. Complementar, pot să-și exprime gândurile în scris completând un scurt sondaj pe același website. Oricine poate urmări pregătirile pentru eveniment și pe pagina de Facebook www.facebook.com/tineridupapandemie.

„Ne întâlnim, facem cunoștință, ne împărțim în grupe de 5-6 persoane și discutăm despre ce ne doare acum cel mai tare pe fiecare, despre ce vedem că se întâmplă cu alți tineri din jurul nostru, dar și despre ce va fi cel mai important să avem după pandemie și ce putem face acum, azi, ca să ne asigurăm că suntem puțin mai bine. Totul într-un mediu în care nu te judecă nimeni, în care putem să ne relaxăm și să fim așa cum suntem – cu provocările, dorințele și visele noastre. Astea fiind spuse, sâmbătă, 29 mai de la ora 11:00 sunteți invitați cu noi pe http://bit.ly/tinerimures să stăm relaxați la o poveste de weekend despre toată nebunia asta, alături de alți tineri din Mureș”, a fost mesajul transmis de organizatori tinerilor din județul Mureș.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE