Vaccinare anti COVID-19 la Aeroportul ”Transilvania”! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 371 Vizualizări

Vaccinare anti COVID-19 la Aeroportul ”Transilvania”!

Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș este primul aeroport din România în care persoanele se pot vaccina, a anunțat vineri, 28 mai, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”Am început vaccinarea cu Johnson & Johnson pe Aeroportul ”Transilvania”. La o săptămână de la discuția avută cu președintele Consiliului Județean Mureș, conducerea Aeroportului ”Transilvania”, primarul orașului Ungheni și DSP Mureș, pasagerii care aterizează astăzi la Târgu Mureș se pot vaccina. Echipa mobilă a centrului de vaccinare Ungheni va asigura imunizarea cu vaccinul Johnson & Johnson în zilele și intervalele orare în care există curse pe aeroport. Vaccinul nu este dedicat strict persoanelor care decolează sau aterizează la Târgu Mureș, acesta fiind disponibil și pentru alți doritori. Continuăm să ducem vaccinul mai aproape de oameni”, a transmis prefectul Mara Togănel.

În cadrul noului centru de vaccinare va activa personal medical avizat, detașat sub forma unei echipe mobile de la centrul de vaccinare amenajat la Căminul Cultural Ungheni, pe parcursul orelor programate a curselor de pe aeroport.

”Centrul Mobil de Vaccinare este localizat în cadrul Terminalului B Plecări Internaționale, în zona Cabinetului Medical. În cadrul centrului de vaccinare se pot vaccina fără programare pasagerii, persoanele care însoțesc sau care așteaptă pasagerii și persoane aflate în tranzit, în perioada de deservire, la fiecare cursă regulată comercială operată de pe Aeroportul ”Transilvania” Târgu Mureş”, au informat, prin intermediul unui comunicat de presă comun, Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, și Peti András, președintele Consiliului de Administrație al Aerportului Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș.

 ”Am făcut încă o dată un pas către comunitatea orașului Ungheni și a localităților aparținătoare, prin demersul concretizat astăzi. Un al doilea centru de vaccinare, care se adresează atât turiștilor cât și locuitorilor noștri și desigur tuturor celor care tranzitează această zonă. Noi am reușit să întreținem această colaborare interinstituțională, să oferim soluții în ceea ce privește nevoia de personal medical și alte chestiuni logistice. Ne bucură implicarea tuturor autorităților administrative și medicale într-un demers inițiat și îndreptat spre cetățean și totodată, buna gestionare și lucrul în echipă pentru a ajunge la acestă finalitate. Fiind prima localitate din țară în care acest proiect a căpătat o finalitate, nu pot decât să încurajez demersul și să îi asigur pe români de cele mai bune intenții din partea autorităților”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE