Vascar anunță rezultatele financiare pentru 2020 și propune o strategie sustenabilă pentru următorii ani Business
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

Vascar anunță rezultatele financiare pentru 2020 și propune o strategie sustenabilă pentru următorii ani

Fondată în anul 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc, fiind unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România. Rezultatele financiare demonstrează nu doar faptul că Vascar este una dintre cele mai solide companii antreprenoriale românești, dar și că valoarea sa va continua să crească în viitor.

  • Vascar raportează că veniturile obținute la sfârșitul anului 2020 se află în creștere cu 13% față de suma cumulată în anul anterior. Cifra despre care este vorba este de 22.8 milioane de euro.
  • În ultimii 5 ani, au fost investiți peste 5 milioane de euro în retehnologizare și modernizare. Dintre aceștia, 1.5 milioane de euro au fost administrați în anul 2020 și 3 milioane de euro reprezintă suma destinată investițiilor contractate în anul 2021.
  • Suma plătită la bugetul de stat în ultimii 5 ani cumulează peste 8 milioane de euro, dintre care 2.3 milioane de euro au fost plătiți în anul 2020, Vascar fiind unul dintre cei mai importanți contribuitori la bugetul local.
  • În 2020, Vascar a alocat peste 200.000 de euro pentru măsuri sanitare, precum testarea Covid-19 a angajaților și achiziționarea de soluții suplimentare de securitate.
  • După cei 37 de ani de activitate în domeniu, Vascar s-a angajat la un nou proiect de viitor, unde se pune accent pe strategiile de sustenabilitate.
  • Compania a cărui Director General este Vlad Ciuburciu, Vascar, este unul dintre cei mai mari angajatori regionali, cu peste 400 de angajați. Strategia pentru 2021-2024 presupune continuarea politicii adoptate până în prezent, din care rezultă responsabilitate față de angajați.
  • Totodată, Vascar va continua să se implice în mod activ în susținerea comunității locale prin diferite actiuni precum donații pentru sănătate, susținerea învățământului dual sau oferirea de ajutoare pentru persoanele defavorizate.

Vlad Ciuburciu (Vascar): „Investim continuu pentru consolidarea firmei în mod sustenabil, iar responsabilitatea socială este parte din business. Dorim să oferim partenerilor, clienților și angajaților o viziune de ansamblu, transparentă, asupra activității companiei în domeniul responsabilității sociale și subscriem obiectivelor din strategia națională pentru dezvoltarea durabilă a României.”

La aniversarea a 37 de ani, compania face un angajament pentru viitor. Așadar, strategia de sustenabilitate propusă de Vlad Ciuburciu (Vascar) se concentrează pe patru valori principale: responsabilitate față de angajați, producție responsabilă, grijă față de mediu, implicare în problemele comunității.

Obiectivele care stau la baza direcției stabilite de managementul Ciuburciu (Vascar) includ aspecte esențiale pentru societatea și economia românească, precum sănătate și bunăstare, egalitate de gen, muncă decentă și creștere economică, investiție în industrie, inovație și infrastructură, promovarea consumului și producției responsabile.

Distribuie:

Lasă un comentariu


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE