Cristian Chirteș, candidat la șefia PNL Mureș! Calendarul alegerilor Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 531 Vizualizări

Cristian Chirteș, candidat la șefia PNL Mureș! Calendarul alegerilor

Senatorul Cristian Chirteș și-a anunțat sâmbătă, 29 mai, candidatura pentru un nou mandat de președinte al organizației Mureș a Partidului Național Liberal.

”Pentru că sunt un om care crede în echipa din Mureș și de la nivel național a PNL, am ales să fac acest anunț în prezența președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban. Să fie într-un ceas bun!”, a scris senatorul Cristian Chirteș, pe pagina sa de Facebook, la finalul ședinței Comitetului Director Județean al PNL Mureș.

Anterior ședinței, actualul lider al PNL Mureș a dezvăluit, cu prilejul unei conferințe de presă, principalele repere ale calendarului alegerilor liberale din județul Mureș propus spre aprobare în Comitetul Director Județean al PNL Mureș.

”Astăzi în ședința Comitetului Director Județean vom aproba acest calendar, în perioada 1-11 iunie convocarea comitetelor de coordonare locale, în perioada 11 iunie – 30 iunie alegeri în localitățile din mediul rural, 1 iulie – 15 iulie alegeri în toate orașele și municipiile din județul Mureș, iar după 15 iulie avem termen 5 zile pentru a organiza Conferința Județeană, iar în perioada 20-25 iulie aici va trebui să ne consultăm cu conducerea partidului, cu domnul președinte Ludovic Orban ca să nu ne suprapunem cu alte județe, va avea loc conferința județeană”, a declarat senatorul Cristian Chirteș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE