CS Arena, la un gol de semifinale, locul 6 la final Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 483 Vizualizări

CS Arena, la un gol de semifinale, locul 6 la final

În cadrul turneului final de handbal junioare I disputat la Turda formația CS Arena Târgu Mureș s-a clasat pe locul 6. De menționat, mureșencele au ratat la un singur gol calificarea în semifinale. Au remizat, 32-32 cu Chimia Râmnicu Vâlcea, după ce la pauză conduceau cu 22-16, echipă calificată ulterior în finală. Ele cedaseră cu 19-22 partida de debut cu Corona Brașov, a doua finalistă. Pentru calificarea în semifinale aveau nevoie de o victorie cu CSȘ 2 Baia Mare în ultimul joc din grupă, indiferent de diferență. Deși fără nicio șansă de calificare, formația maramureșeană s-a dovedit o nucă tare și mureșencele au încheiat din nou la egalitate, scor 36-36 (19-20).

Corona Brașov a câștigat astfel grupa 2, cu 6 puncte, a doua calificată a fost Chimia Râmnicu Vâlcea, cu 3 puncte, iar mureșencele au încheiat pe poziția a treia, cu 2 puncte, urmând să dispute jocul pentru locurile 5-6, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Demoralizate după ratarea calificării, au cedat cu 28-30 și acest ultim meci, după ce la pauză conduceau cu 15-12.

Lotul CS Arena, pregătit de Liana Costea și Dorin Mureșan a avut următoarea componență: Szász Boglárka, Edina-Melinda Both și Bianca-Dumitrița Jitaru (portari), Corina Lupei, Andreea Țîrle. Olivia-Diana Opriș, Oana Sârb, Ștefania Virag, Anita Moldovan, Alexandra Țifui, Anna Gál, Ingrid Todeilă, Ioana Mureșan, Daria Văsi (jucătoare de câmp).

Golurile formației mureșene în cele patru partide au fost înscrise după cum urmează:

Cu Corona Brașov: Moldovan 6, Țîrle și Gál câte 4, Țifui și Lupei câte 2, Sîrb 1 gol.

Cu Chimia: Gál 9, Sîrb și Lupei câte 6, Țifui 5, Moldovan 3, Virag 2, Țîrle 1 gol.

Cu CSȘ 2: Lupei și Moldovan câte 10, Gál și Virag câte 5, Țîrle 3, Opriș, Sîrb și Țifui câte 1 gol.

Cu Sepsi: Gál 8, Țifui 6, Lupei 4, Virag 3, Moldovan, Țîrle și Sîrb câte 2, Opriș 1 gol.

Așadar, în finală s-au întâlnit cele două adversare din grupa mureșencelor, cu Corona Brașov mare favorită, având și un moral mai bun după victoria din grupă, 33-24. Brașovencele și-au confirmat statutul de favorite, s-au impus cu 28-22, iar în jocul pentru medaliile de bronz CSM București a învins CSM Galați cu 33-25, după 31-21 în grupă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE