Târgu Mureș: Copil accidentat în Parcul Diamant! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2521 Vizualizări

Târgu Mureș: Copil accidentat în Parcul Diamant!

Un copil din Târgu Mureș a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit sâmbătă, 29 mai, un accident în Parcul Diamant din cartierul Tudor Vladimirescu. Potrivit unir martori, copilul ar fi căzut de pe spaliere și a fost transportat la spital.

Incidentul a fost confirmat de reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe pagina de Facebook a instituției.

”Astăzi, în Parcul Diamant, a avut loc un accident nefericit. Incidentul, conform Poliției Locale și a SMURD aflate la fața locului, a fost cauzat de o altercație între doi copii. Din păcate, autoritatea locală nu poate preveni sau împiedica astfel de evenimente. Precizăm faptul că Parcul Diamant are autorizație, iar mobilierul este în conformitate cu normele de siguranță impuse. Primăria Municipiului Târgu Mureș își asuma responsabilitatea pentru ca toate elementele de joacă aflate în parcurile din oraș, în acest moment, să îndeplinească normele de siguranță. Imediat după preluarea mandatului în luna octombrie 2020, Administrația municipală a identificat o serie de nereguli referitoare la funcționalitatea parcurilor, fiind depusă și o plângere penală. Pentru siguranța copiilor a fost decisă demontarea unor elemente de joacă neconforme și înlocuirea acestora. Vă rugăm să nu dați crezare unor știri false și să folosiți în continuare cu încredere spațiile de joacă din oraș. Copilului accidentat îi dorim însănătoșire grabnică!”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE