Secretele ferestrelor și ușilor de calitate Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 884 Vizualizări

Secretele ferestrelor și ușilor de calitate

Atunci când ai în plan construirea casei visurilor tale sau renovarea acesteia, sunt câteva etape care trebuie parcurse, iar prima și poate cea mai importantă etapă este informarea, vizitarea showroom-urilor de profil, vizualizarea ofertelor tehnice propuse și confruntarea / compararea acestora în vederea alegerii soluției potrivite.

Partea de consultanță oferită este importantă în luarea deciziei de cumpărare. Ferestre Partner asigură consultanță de specialitate în vederea alegerii celor mai bune soluții tehnice pentru proiectul tău.
Din punctul nostru de vedere, având experiență de peste 18 ani în domeniul tâmplăriei termoizolante, nu prețul obținut ar trebui să fie decisiv în luarea deciziei de cumpărare, ci valoarea primită la momentul achiziției ferestrelor și a ușilor tale. Deoarece, de cele mai multe ori, un produs ieftin la început ajunge să coste mult prea mult în timp, problema ferestrelor și a ușilor nu trebuie tratată cu indiferență, sau “lasă că merge și așa”, sau “atât îmi permite bugetul”.
În cele ce urmează, vă prezentăm câteva aspecte foarte importante, ce fac diferența între o alegere nepotrivită și una cu adevărat inspirată.
O fereastră de calitate trebuie să îți asigure în același timp:
-Izolare termică și confort acustic
-Securitate și siguranță
-Durată mare de viață
-Estetică, design și întreținere ușoară
Izolarea termică este influențată de adâncimea de construcție a profilului din PVC. Cu cât adâncimea de construcție a profilului (amprenta lui pe perete) este mai mare, cu atât izolarea termică este mai bună. Numărul de camere este și el important, într-o anumită măsură, dar nu este avantajos din punct de vedere termic un număr mare de camere pe o adâncime de construcție mică. Ca să fie cu adevărat eficient și rezistent în timp, un profil PVC trebuie să fie Clasa A (grosimea pereților exteriori de 3mm) – este cel mai înalt grad de calitate.

Alegând un profil cu o clasă de calitate inferioară (Clasa B sau C) nu numai că îți reduci durata de viață a tâmplăriei, dar afectezi și funcționalitatea acesteia. Ferestre Partner folosește în echiparea ferestrelor și a ușilor sale, doar profile Clasa A, cu adâncimi de construcție de 92mm – 82mm – 76mm.
Durata de viață este influențată, pe lângă clasa de calitate a profilului din PVC și de rigidizarea acestuia. Conform catalogului tehnic, rigidizările se fac cu armături cu grosimea de 2mm, mai ales că trendul actual aduce ferestre foarte mari, în culori tot mai închise. O rigidizare cu armături mai subțiri, atrage după sine micșorarea duratei de viață și scăderea performanțelor tehnice. Ferestre Partner echipează ferestrele sale, în standard, cu armături cu grosimea de 2mm, închise în toc (rectangulare).
Confortul termic, dar mai ales fiabilitatea și siguranța sunt influențate de sistemul de feronerie (închidere – deschidere), iar închiderea perimetrală, ca dotare a sistemului de feronerie este absolut necesară. Astfel, sporește izolarea termică, iar blocatorii de siguranță dispuși perimetral asigură protecție antiefracție. Ferestrele Partner sunt echipate, în standard, cu închidere perimetrală antiefracție, mecanism împotriva acționării incorecte și microventilație.
În cazul ușilor de intrare, pe lângă un design atrăgător, ne dorim cu toții siguranță. Ne dorim să ne punem semnătura asupra aspectului acestora, neglijând de cele mai multe ori funcționalitatea și siguranța oferite. O echipare corectă îți prelungește durata de viață a ușii, tinând cont că o ușă de intrare este intens folosită.
Ferestre Partner echipează ușile sale, în standard, cu sisteme suplimentare de rigidizare, balamale și închideri de siguranță, sisteme performante de încuiere, sistem de cilindri de siguranță Titan K66 cu cheie constructor.
NOU! Ușile de intrare coplanare, din aluminiu, într-o gamă variată de forme, culori și dotări.

Printre soluțiile de 5* oferite de Ferestre Partner sunt ușile culisante, în toate variantele de deschidere, de la oscilo-culisantă la ”vedeta” culisantelor – culisanta cu ridicare – HST ce oferă deopotrivă deschidere generoasă, siguranță și eficiență termică.

Echiparea cu geam termoizolant are mare importanță, de la izolare termică, fonică, la siguranță și design. Suprafețele vitrate cerute de arhitecți și designeri cresc, avem nevoie de lumină naturală pentru confort, astfel că riscul de pierdere termică este crescut, dacă echiparea nu e corectă. O sticlă performantă ridică performanța întregii ferestre.
Ferestre Partner echipează ferestrele sale cu geam termoizolant Planistar SUN – pentru control solar, izolare termică și transparență maximă, iar pentru reducerea condensului – fenomenul atât de neplăcut în sezonul rece – se utilizează distanțierul termic de tip Warm Egde – DuraTherm – aplicat robotizat, crescând astfel performanțele întregului ansamblu.

Pentru cei care au în plan echiparea casei cu ferestre moderne XXXL, putem asigura sticlă laminată, la aceeași calitate și cu aceleași performanțe de izolare. Totodată dispunem de cel mai nou utilaj de ridicat, care ne permite montajul acestora fără costuri suplimentare.

O fereastră performantă este pusă în valoare doar printr-un montaj corect al acesteia. În caz contrar, durata de viață îi este afectată. Măsurătorile sunt, de asemenea, foarte importante, aspectul final al casei fiind afectat de unele neconformități sau măsurători deficitare.
Ferestre Partner realizează montajul clasic cu spumă poliuretanică și montajul profesional cu folie anticondens, cu echipe specializate având experiență de peste 18 ani în domeniu, folosind doar materiale de montaj de înaltă calitate, certificate și agrementate tehnic și cu echipamente tehnice specifice.
Gama de produse oferite de Ferestre Partner cuprinde:
Ferestre și uși din profile PVC Salamander cu adâncimi de construcție de 76 – 82 – 92mm, inclusiv soluții tehnice pretabile caselor pasive
Ferestre și uși placate cu Aluminiu, în orice culoare RAL
Uși terasă culisante – evolutionDriveHST, osciloculisant SKB-Z și PAS, evolutionDrive SF
Rulouri suprapuse sau aplicate cu toate variantele de acționare, inclusiv smart – control
Storuri exterioare
Plase împotriva insectelor, inclusiv varianta PLISSE pentru deschideri mari
Glafuri și pervaze
NOU! Uși aluminiu coplanare
-NOU! Soluții de MOTORIZARE SOLARĂ pentru rulouri
-ÎN CURÂND! Tâmplărie aluminiu REYNAERS și ALUPROF
FERESTRE PARTNER
Showroom: Târgu Mureș, str. Livezeni nr.4
Contact: 0744 201 848, 0723 201 848, 0265 256 274
www.ferestrepartner.ro
Facebook: FerestrePartner

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE