Absolvenții de liceu, îndrumați către Adevăr, Bine şi Frumos Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 838 Vizualizări

Absolvenții de liceu, îndrumați către Adevăr, Bine şi Frumos

Inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, transmite un mesaj de felicitare către absolvenții claselor a XII-a, prilej cu care îi îndeamnă pe aceștia să aibă încredere în propriul viitor și să fie călăuziți în viaţă de cele trei valori absolute, fundamentale, ale omului: Adevărul, Binele şi Frumosul.

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul transmis de prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan:

”Dragi absolvenți,

A sosit și ziua în care, cu emoție, încheiem un nou an școlar, o nouă filă din cartea vieții.

Pentru voi, promoția anilor 2017-2021, ultimul clopoțel marchează sfârșitul anilor de liceu și… un nou început al devenirii voastre.

Este un moment încărcat de emoţii profunde, atât din partea absolvenţilor, cât şi a cadrelor didactice, adevărații făuritori de suflete.

Câte emoţii poate să trăiască un absolvent!

Dacă toate poveştile încep cu „a fost odată”, într-o clipă de răgaz din viaţă o să ne amintim că „au fost oda­tă nişte copii minunaţi care în­vă­ţau şi nu prea jocul amar al vieţii, dar care au fost elevii noștri”…

Încet, dar sigur, pe măsură ce anii au trecut, tinerii de acum patru ani s-au maturizat, au acumulat informaţii noi şi s-au format profesional.

Dragi absolvenţi, să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat până în acest moment reprezintă o punte de legătură spre viitor!

Gândul nostru se îndreaptă acum și către voi, dragi părinți: vă mulțumim că ați fost alături de copiii dumneavoastră, că aţi suferit alături de ei şi i-aţi susţinut în devenirea lor profesională, umană şi intelectuală. Astăzi vă puteţi bucura din plin de reuşita lor, de faptul că eforturile depuse de ei le recompensează pe ale dumneavoastră.

Dragi elevi, încercați să trăiți frumos, să fiţi călăuziţi în viaţă de cele trei valori absolute, fundamentale, ale omului: Adevărul, Binele şi Frumosul.

Ziua de ieri să vă fie amintire și cea de mâine promisiune. Să vă bucurați de reușite depline!”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE