Home / Business / Licențe noi de traseu atribuite de Consiliul Județean Mureș

Licențe noi de traseu atribuite de Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 27 mai, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, atribuirea pe o perioadă determinată, până la data finalizării procedurilor pentru încheierea contractelor de delegare a gestiunii serviciului prin procedură competitivă, dar nu mai mult de 31 decembrie 2021, a licențelor de traseu aferente unui număr de două trasee cuprinse în Programul județean de transport rutier contra cost de persoane prin servicii regulate, pentru perioada 2013 – 2023.

Potrivit Referatului de aprobare privind atribuirea pe perioadă determinată a licențelor de traseu pentru două trasee, cuprinse în Programul județean de transport rutier contra cost de persoane prin servicii regulate, cele două licențe de traseu atribuite sunt: traseul 096 Târnăveni – Crăiești, către operatorul de transport rutier Tar SA și traseul 062 Târgu Mureș – Porumbeni, către operatorul de transport rutier Karincon SRL.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comisii pregătite pentru concursurile de proiecte ale Consiliului Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat joi, 27 mai, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, componenţa …