Popicarele junioare, aur și argint pe echipe Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 283 Vizualizări

Popicarele junioare, aur și argint pe echipe

Echipa de popice junioare Electromureș Romgaz Târgu

Mureș a obținut o nouă medalie de aur și un nou titlu de campioană națională. Această performanță a fost reușită la turneul final al Campionatului Național rezervat jucătoarelor sub 23 de ani, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute pe moderna arenă de popice cu 8 piste a complexului sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca. De menționat, performața a fost completată cu un nou record național, echipa mureșeană reușind în prima zi a competiției un rezultat de 3406 popice doborâte.

Elevele antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef au dominat

întrecerea de pe arena clujeană, câștigând ambele reuniuni ale turneului, cu un total de 6663 popice doborâte, rezultatul celei de-a doua zile fiind de 3257 p.d.

Cele mai valoroase rezultate individuale pe parcursul celor două zile au fost obținute de Budoi Noémi, cu 634 p.d. și Szabo Julia Emese, cu al doilea rezultat de peste 600, depășit cu 3 „bețe”. Rezultatele celorlalte componente: Seres Bernadett 593 p.d., Maria Ciobanu 561 p.d., Fekete Réka 554 p.d. Echipa campioană le-a mai avut în componență pe Diana Maria Stana, Nagy Alexandra Bianca, Molnár Izabela și Vita Anita.

Medalie la debut

Dacă rezultatul echipei Electromureș Romgaz este unul considerat normal, surpriza competiției a constituit-o formația CSM Târgu Mureș. Aflată la prima participare la un turneu final, tinerele popicare antrenate tot de Orosz István au reușit să se claseze pe locul secund, cucerind titlul de vicecampioană, cu un total de 6379 popice doborâte (3162 p.d.+3217 p.d.). Din tabăra vicecampioanei cele mai valoroase rezultate în cele două zile ale întrecerilor au fost obținute de: Roxana Bordianu 583 p.d.. Jánosi Halmágyi Kriszta 568 p.d., Fancsali Jessica Tamara 553 p.d., Kádár Nora 518 p.d., Ádám Erzsébet Alexandra 513 p.d., Szabo Vivien Melinda 500 p.d., iar celelalte componente ale lotului au fost Cristina Robu, Bako Blanka, Geanina Corina Ciula și Harcsas Olivia Henrietta. Treapta a treia a podiumului și medalia de bronz au revenit formației Conpet Petrolul Ploiești, cu 6277 p.d., care a devansat formația Rapid București, a patra echipă calificată pentru faza finală a ediției.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE