Home / Rezidenţial / Soluții premium – G&M Internațional Instalații

Soluții premium – G&M Internațional Instalații

Prezentă pe piața de instalații HVAC din 1992, cu inițiative de implementare a tot ceea ce este nou, revoluționar în acest domeniu, G&M este soluția pentru toți cei care doresc să construiască, să renoveze sau să administreze o clădire/casă, să monteze, să completeze și să îmbunătățească instalațiile HVAC, cu scopul clar de a câștiga confort, de a face economie, de a proteja mediul înconjurător! Oferim atât ECHIPAMENTE cât și SERVICII în domeniul HVAC.
Reprezentăm mărci recunoscute în întreaga lume: Vaillant, Ferroli, Daikin, LG, Wilo, etc.
Construim sistemul adecvat nevoilor voastre și cerințelor tehnice actuale.
Asigurăm Consultanță, Livrare, Montaj și foarte important, servicii de MENTENANȚĂ pe toată perioada de viață a echipamentelor.
Ne asigurăm astfel că investiția dumneavoastră va fi funcțională și își va atinge scopul pentru care a fost inițial făcută, acela de a creea CONFORT în mod eficient și ‘verde’, blând cu mediul nostru înconjurător.
Soluțiile sunt multiple. De la o simplă centrală termică și câteva radiatoare, pe care le știm cu toții, la sisteme complexe, integrate, în care încălzirea, ventilarea și răcirea aerului sunt controlate prin simplă apăsare a unui buton, de pe telefonul tău.
Pentru toate acestea e nevoie de un specialist care să consilieze, să propună, să urmărească procesul de implementare și să asigure buna funcționare în timp a acestor sisteme.
Se știe, costul construirii unei clădiri (inclusiv instalația HVAC, ca parte a acesteia) reprezintă doar un sfert din valoarea totală cheltuită cu acea clădire pe întreaga perioadă de viață, adică până la demolarea ei. Asta înseamnă că beneficiarul/utilizatorul trebuie să acorde o atenție deosebită costului de întreținere-mentenanță, care este foarte mare și care depinde, deci, de soluția tehnică aleasă la început, de performanțele acesteia și de cum se va asigura mentenanța.
G&M este partenerul complet care știe, poate și dorește să fie alături de investitori, beneficiari/utilizatori în tot acest proces și care confirmă cele de mai sus prin experiența celor 29 de ani în domeniu.
G&M INTERNAȚIONAL INSTALAȚII SRL
Târgu Mures, str. Gheorghe Doja, nr 76A
Tel: 0265-211339; 0737-553203; 0722-363389
E-mail: tehnic@g-m.ro; service@g-m.ro
www.g-m.ro
http://www.g-m-store.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Granturi pentru capital de lucru acordat S.C. INDOOR CONSTRUCT TRANSILVANIA S.R.L.

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share