Home / Rezidenţial / Soluții premium – G&M Internațional Instalații

Soluții premium – G&M Internațional Instalații

Distribuie

Prezentă pe piața de instalații HVAC din 1992, cu inițiative de implementare a tot ceea ce este nou, revoluționar în acest domeniu, G&M este soluția pentru toți cei care doresc să construiască, să renoveze sau să administreze o clădire/casă, să monteze, să completeze și să îmbunătățească instalațiile HVAC, cu scopul clar de a câștiga confort, de a face economie, de a proteja mediul înconjurător! Oferim atât ECHIPAMENTE cât și SERVICII în domeniul HVAC.
Reprezentăm mărci recunoscute în întreaga lume: Vaillant, Ferroli, Daikin, LG, Wilo, etc.
Construim sistemul adecvat nevoilor voastre și cerințelor tehnice actuale.
Asigurăm Consultanță, Livrare, Montaj și foarte important, servicii de MENTENANȚĂ pe toată perioada de viață a echipamentelor.
Ne asigurăm astfel că investiția dumneavoastră va fi funcțională și își va atinge scopul pentru care a fost inițial făcută, acela de a creea CONFORT în mod eficient și ‘verde’, blând cu mediul nostru înconjurător.
Soluțiile sunt multiple. De la o simplă centrală termică și câteva radiatoare, pe care le știm cu toții, la sisteme complexe, integrate, în care încălzirea, ventilarea și răcirea aerului sunt controlate prin simplă apăsare a unui buton, de pe telefonul tău.
Pentru toate acestea e nevoie de un specialist care să consilieze, să propună, să urmărească procesul de implementare și să asigure buna funcționare în timp a acestor sisteme.
Se știe, costul construirii unei clădiri (inclusiv instalația HVAC, ca parte a acesteia) reprezintă doar un sfert din valoarea totală cheltuită cu acea clădire pe întreaga perioadă de viață, adică până la demolarea ei. Asta înseamnă că beneficiarul/utilizatorul trebuie să acorde o atenție deosebită costului de întreținere-mentenanță, care este foarte mare și care depinde, deci, de soluția tehnică aleasă la început, de performanțele acesteia și de cum se va asigura mentenanța.
G&M este partenerul complet care știe, poate și dorește să fie alături de investitori, beneficiari/utilizatori în tot acest proces și care confirmă cele de mai sus prin experiența celor 29 de ani în domeniu.
G&M INTERNAȚIONAL INSTALAȚII SRL
Târgu Mures, str. Gheorghe Doja, nr 76A
Tel: 0265-211339; 0737-553203; 0722-363389
E-mail: tehnic@g-m.ro; service@g-m.ro
www.g-m.ro
http://www.g-m-store.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.