Home / Administratie / Investiție pentru Aeroportul ”Transilvania”

Investiție pentru Aeroportul ”Transilvania”

Consilierii județeni au decis joi, 27 mai, într-o ședință ordinară de lucru, modificarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 57 din 22 aprilie 2021 privind aprobarea ajutorului de stat de exploatare, a sumelor pentru finanțarea activității neeconomice aeronautice, precum și a bugetului de venituri și cheltuieli al Aeroportului Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș.

”Prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș 75/22 aprilie 2021 s-a aprobat documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Construire, reabilitare, modernizare gard perimetral pista Regiei Eutonome Aeroport ”Transilvania” Târgu Mureș”, la valoarea de 1.515.683,78 lei. Întrucât obiectivul face parte din domeniul public al județului, prin hotărârea de mai sus s-a stabilit ca titular și beneficiar al investiției, Județul Mureș. Prin urmare, sumele necesare realizării investiției, cuprinse inițial în bugetul Regiei, se impune a fi retrase și cuprinse în bugetul Județului”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reorganizarea Primăriei Târgu Mureș continuă

Într-o conferință de presă susținută marți, 8 iunie, primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a …