VIDEO: Absolvente de 10, la Liceul Tehnologic „Petru Maior” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4881 Vizualizări

VIDEO: Absolvente de 10, la Liceul Tehnologic „Petru Maior”

Promoția 2017-2021 a Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin se poate mândri cu doi reprezentanți de seamă, Anca Șerban și Birὁ Beatrice, ambele cu media generală 10 pe toți anii de liceu.

Anca Șerban
Birὁ Beatrice

Cele două absolvente  au primit respectul cuvenit din partea conducerii școlii în cadrul festivității de absolvire, primind onoranta distincție de „Șef de promoție”.

„Titulatura de șef de promoție este un privilegiu, o onoare pentru mine. O multitudine de sentimente ne încearcă pe fiecare dintre noi. Este normal, întrucât azi celebrăm finalizarea anilor de liceu, ani plini de speranță și entuziasm. Am mai făcut un pas spre îndeplinirea visurilor și obiectivelor propuse, un pas atât de important pe drumul formării noastre. Pe această cale aș dori să mulțumesc tuturior celor care au contribuit la educarea noastră și ne-au ajutat pe parcursul acestor patru ani. După tot efortul depus, iată ne aici, acum, plini de exuberanță și bucurie, sentimente trădate de pe zâmbetele de pe chipurile noastre. În același timp, pe chipurile noastre se citește nostalgia, întrucât lăsăm în urmă amintiri, dar  mai ales oameni extraordinar”, a declarat Anca Șerban, șefă de promoție 2017-202 a Liceului „Petru Maior”. 

Cele două reprezentante de seamă ale Promoției 2017-2021 a Liceului Tehnologic „Petru Maior” au fost premiate cu Diploma „Petru Maior” pentru rezultate deosebite obținute în cei 4 ani la olimpiadele și concursurile școlare, activități extrașcolare, artistice, sportive și voluntariat.

Anca Șerban s-a evidențiat prin Locul I la faza județeană a Olimpiadei de geografie, calificare și participare la faza națională, participări ca voluntar la RIUF, precum și prin activitățile de promovare a artei organizate de Fundația Karte și voluntariat în cadrul Green Reghin.

În ce o privește pe Biró Beatrice, ea s-a remarcat prin Premiul II la Concursul de Competenţe Lingvistice în limba română pentru minorităţi, Mențiune la faza județeană a Concursului de matematică Adolf  Haimovici, Mențiune la Concursul judeţean de matematică „Petru Maior”, participarea la faza națională a Concursului de ortografie „Implom József” și mențiune la faza județeană a  Olimpiadei de Limba şi literatura maghiară.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE