VIDEO: Rămas bun anilor de liceu pentru absolvenții Liceului Tehnologic „Petru Maior” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 836 Vizualizări

VIDEO: Rămas bun anilor de liceu pentru absolvenții Liceului Tehnologic „Petru Maior”

Promoția 2017-2021 a Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin a trăit miercuri, 2 iunie, emoția absolvirii frumoșilor ani de liceu, în prezența rudelor și a oficialităților locale și județene în frunte cu viceprimarul Dragoș Pui și inspectorului școlar general Sabin-Gavril Pășcan.

„Vă mulțumim că am avut posibilitatea să ne cunoaștem, să fim profesorii voștri, să vă sfătuim, chiar să învățăm de la voi. Investiția noastră în oameni este singura moștenire ce va dăinui. Vă dorim să luptați până la capăt, să vă urmăriți dorințele, iar viscolele vieții care vă vor înconjura să nu vă înghețe visurile. Nu uitați să râdeți, să fiți veseli, să apreciați lucrurile mărunte, cele care poate par absurde pentru ceilalți dar care vă fac viața cât mai plină de sens”, a fost mesajul transmis de către prof. Aurelian Mărginean, directorul Liceului Tehnologic „Petru Maior” din Reghin.

Îndemn la optimism

La rândul său, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan le-a transmis celor aflați la ultimele momente de licean un mesaj de îmbărbătare pentru vremurile ce vor veni.

„Vă doresc să fiți puternici în lumea dezlănțuită, să înfruntați cu același curaj furtunile și să arătați lumii că sunteți construiți pentru a fi cei mai buni. Am încredere în voi și știu că veți reuși în tot ceea ce v-ați propus pentru că aveți curaj și pentru că știți să discerneți între frumos și mai puțin frumos, alegând întotdeauna calea cea dreaptă. Nu uitați, limpede nu vezi decât cu inima, iar miezul lucrurilor nu poate fi văzut decât cu ochii”, a precizat prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan.

Condițiile restrictiv impuse de pandemie au fost subliniate de viceprimarul municipiului Reghin.

„E un sfârșit de an atipic, eram altfel obișnuiți să ne întâlnim la final de an școlar. Din păcate, restricțiile pandemiei pe care o traversăm nu ne permit acest lucru. Dar cu toate astea, vă propun să fim optimiști, să ne bucurăm de această zi așa cum se cuvine și să o păstrăn în memorie la loc de cinste”, a spus Dragoș Pui.

Momentul culminant al festivității l-a reprezentat premierea celor mai buni dintre cei buni, în frunte cu cei doi șefi de promoție, Anca Șerban, din clasa a XII-a A și Biró Beatrice, din clasa a XII-a B, ambele cu media generală 10 pe toți anii de liceu.

În cadrul festivității, au fost acordate Diplomele „Petru Maior” elevilor absolvenți promoția 2017-202 cu rezultate deosebite obținute la olimpiadele și concursurile școlare, activități extrașcolare, artistice, sportive și de voluntariat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE