Home / Sighișoara / Campanie de împădurire lângă Sighișoara

Campanie de împădurire lângă Sighișoara

Distribuie

E.ON Energie România a finalizat împădurirea unei suprafețe de patru hectare de teren degradat, de lângă Sighișoara,în cadrul campaniei „Sărbătorește Ziua Pământului în fiecare zi“, derulată din 22 aprilie  până pe 21 mai.

Potrivit Biroului de presă al companiei, în perioada respectivă fiecare client care și-a activat un cont E.ON Myline a contribuit la plantarea unui copac. Astfel, peste 15.000 de puieți de gorun și paltin de munte au fost plantați cu susținerea partenerilor de la Direcția Silvică Mureș și Ocolul Silvic Sighișoara, în apropiere de traseul Via Transilvanica.

„Am fost impresionați de felul în care oamenii au primit provocarea noastră și le mulțumim tuturor. Datorită acestui demers, în câțiva ani vom putea avea o nouă pădure de care se vor bucura locuitorii zonei, dar și turiștii care ajung pe traseul Via Transilvanica”, a declarat Claudia Griech, director general al E.ON Energie România.

Suprafața care a fost împădurită pentru prima dată face parte dintr-un proiect al Direcției Silvice Mureș de înființare a unei păduri pe o suprafață de 50 de hectare, iar reprezentanții E.ON Energie România speră ca ”viitoarea plantație, care respectă biodiversitatea zonei, va contribui la contracararea efectelor schimbărilor climatice”.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Gustă Basarabia!”, eveniment dedicat armoniei etnice. Află când va avea loc

Distribuie Filiala din județul Mureș a Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” organizează, cu ocazia împlinirii a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.