Home / Slider / FOTO – REVOLTĂTOR! Stâlpi avariați și brad smuls de o mașină de gunoi, pe o stradă din Târgu Mureș

FOTO – REVOLTĂTOR! Stâlpi avariați și brad smuls de o mașină de gunoi, pe o stradă din Târgu Mureș

Distribuie

Un cititor a semnalat redacției Zi de Zi un incident bizar care a avut loc vineri, 4 iunie, pe strada Constantin Romanu Vivu din municipiul Târgu Mureș.

Potrivit cetățeanului care ne-a scris, în ziua respectivă, în jurul orei 9.00, în zona blocului D6 de pe strada Constantin Romanu Vivu s-au auzit mai multe zgomote puternice, ciudate.

”Zgomotul a fost cauzat de o mașină care colecta deșeuri menajere și care în urma unor manevre greșite a acroșat un rând de arbori și doi stâlpi de iluminat public. Din păcate, pe când am ieșit din bloc mașina dispăruse din peisaj, dar urmele erau foarte vizibile astfel încât le-am surprins în câteva fotografii. Se vede clar un brad care aproape a fost smuls din rădăcini, în pericol real de a cădea pe un bloc sau pe aleea din zonă. Se văd, de asemenea, și doi stâlpi de electricitate grav avariați”, ne-a scris cititorul căruia îi mulțumim pentru încrederea acordată.

Revenit acasă de la muncă, cetățeanul a avut surpriza să constate că în zona blocului D6 ”cineva” a făcut ”curat”.

”Cineva… probabil făpturitorii, a făcut curat, cei doi stâlpi avariați au fost înlocuiți, iar bradul care era pe punctul de a cădea… efectiv a dispărut. În schimb, brazii mutilați, scrijeliți pe trunchi, nu au putut fi înlocuiți. Practic, din câteva mișcări, pentru a șterge toate urmele, au luat viața unui brad de câțiva zeci de ani”, ne-a scris cetățeanul care domiciliază pe strada Constantin Romanu Vivu.

Alex TOTH

UPDATE 1:

Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș, a transmis în decursul zilei de duminică, 6 iunie, următoarera informare:

”În decurs de o oră, au fost loviți trei stâlpi de iluminat public. Doi de o mașină de gunoi și unul de un bărânel căruia i s-a făcut rău la volan. S-au reparat stâlpii. Există un acord-cadru cu firma de electrice care are și obligația să intervină rapid dacă un stâlp de curent este lovit. Costurile vor fi recuperate de pe asigurări.”


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.