Home / Invatamant / Absolvenții de la „Ioan Bojor”, felicitați de viceprimarul Dragoș Pui

Absolvenții de la „Ioan Bojor”, felicitați de viceprimarul Dragoș Pui

Distribuie

Ultimul clopoțel pentru absolvenții claselor a XII-a din cadrul Liceului Tehnologic „Ioan Bojor” din Reghin a sunat vineri, 4 mai cu prilejul festivității de absolvire. Printre cei care au fost părtași la bucuria absolvenților la momentul absolvirii s-a numărat și Dragoș Pui, viceprimarul municipiului Reghin.

„Am retrăit cu emoție și entuziasm, amintirea încheierii vieții de licean în cadrul festivității de absolvire a Liceului Tehnologic Ioan Bojor în același gând cu profesorii și absolvenții: mândria de a încununa cu succes o perioadă importantă în dezvoltarea tinerilor. Contextul pandemic i-a privat pentru o perioadă de o experiență autentică a vieții de licean, însă sub atenta îndrumare a profesorilor, susținută de ambiția si seriozitatea lor, au obținut rezultate bune la învățătură. Împreună, le suntem recunoscători pentru dăruire și implicare profesorilor care se dedică creșterii intelectuale și profesionale a elevilor orașului nostru”, a precizat Dragoș Pui.

Dragoș Pui: „Să aveți încredere în voi și în generația voastră!”

Ca și sfat adresat absolvenților, vicerimarul Reghinului a subliniat ambiția și seriozitatea.

„Să răspundeți cu aceeași seriozitate și ambiție provocărilor ce vă stau înainte, să dobândiți amintiri și cunoștințe noi, să pășiți încrezători și să vă bucurați de următoarele etape ale vieții! Viitorul vă stă înainte, să aveți încredere în voi și în generația voastră!”, a fost mesajul transmis absolvenților de viceprimarul Dragoș Pui.

Alin ZAHARIE


De asemenea, verificati

Licitația pentru Magistrala “Apă pe câmpie” are un câștigător! (Luduș – Grebenișu de Câmpie)

Distribuie SC Aqua Serv Cluj SRL este câștigătorul licitației pentru aducțiunea de apă Luduș – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.