Ladies, cu un pas în Liga I Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 722 Vizualizări

Ladies, cu un pas în Liga I

În primul meci din cadrul barajului pentru promovarea în Liga I de fotbal feminin formația Ladies Târgu Mureș a învins la București, 4-1 cu Dream Team și a luat o opțiune serioasă pentru promovarea în primul eșalon. Mureșencele sunt antrenate de Mihály Sándor și sunt prezente la baraj în calitate de câștigătoare a Grupei 2 din eșalonul secund. Aici au susținut 12 partide într-o grupă cu 5 formații în componență, obținând 29 puncte, cu 9 victorii, 2 rezultate de egalitate și o singură înfrângere, golaveraj 67-16. Acel eșec a venit spre finalul sezonului, 0-4 la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și poate fi considerat un „accident”, ținând cont de parcursul și rezultatele echipei. Așadar, se poate spune că mureșencele sunt cu un pas în Liga I, mai ales dacă ținem cont de faptul că celelalte două participante la baraj, CSȘ Târgoviște și United Bihor au încheiat la egalitate, 1-1. Se dispută doar trei partide și vor promova primele două echipe, astfel că Ladies poate obține promovarea după etapa a doua, în care vor întâlni, tot în deplasare, formația din Târgoviște. Partida are loc miercuri, 9 iunie, de la ora 11.00, mureșencele urmând să încheie barajul duminică, 13 iunie, pe teren propriu, cu United Bihor. Aceasta din urmă a fost adversara celei de-a doua echipe târgumureșene în Liga 2, CSM. Bihorencele au învins CSM în ambele partide și au încheiat pe locul secund în Grupa 3, în urma celor de la Dream Team, învinsa formației Ladies în prima partidă a barajului. Un aspect care trebuie menționat în legătură cu echipa mureșeană: și-a disputat partidele de pe teren propriu la Miercurea Nirajului, dar se speră ca pe viitor să poată juca la Târgu Mureș, în special în cazul promovării.

În victoria de la București Dávid Márta a înscris 3 din cele 4 goluri, celălalt fiind reușit de Nagy Renáta, dar iată și celelalte componente:

Tóth Evelin, Bereczki Henrietta (portari), Egyed Kriszta, Nagy Krisztina, Timár Erika, Krall Tímea, Tamás Tímea, Adorján Szidónia, Székely Kincső, Nagy Zsuzsanna, Nagy Laura, Bereczki Anita, Csóka Antónia, Fekete Andrea, Bíró Enikő, Suciu Alexandra.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE