Home / Administratie / Utilizatorii de apă pot obține autorizații și avize de gospodărire online

Utilizatorii de apă pot obține autorizații și avize de gospodărire online

Distribuie

Într-o comunicat postat pe pagina de socializare, Administrația Bazinală de Apă Mureș le reamintește celor interesați că avizele și autorizațiile de gospodărire a apelor pot fi obținute online. În cadrul Planului de inovare, dezvoltare și optimizare, Administrația Națională Apele Române (ANAR) a lansat, în data de 13 mai 2021, platforma https://avize-autorizatii.rowater.ro/, platformă pe care utilizatorii de apă au posibilitatea de a solicita și a obține online avizele și autorizațiile de gospodărire a apelor. Platforma este funcțională la nivel național și a fost realizată din surse proprii ale ANAR. Printre beneficiile pe care le oferă noul site pus la dispoziție de Administrația Națională Apele Române se numără: acces gratuit în baza unui cont și a unei adrese de e-mail dedicate; încărcare electronică ușoară a tuturor documentelor necesare pentru obținerea avizului/autorizației; utilizatorii vor putea urmări permanent stadiul în care se află solicitarea pe care au depus-o; factura va fi generate în format electronic; emiterea avizului sau a autorizației în format electronic. „Echipa de specialiști a Administrația Națională Apele Române supraveghează funcționalitatea platformei și se află permanent la dispoziția publicului pentru sugestii și remedierea posibilelor probleme. Prin acest tip de acțiuni, ANAR susține creșterea, dezvoltarea continuă și sporirea nivelului de calitate a serviciilor care răspund nevoilor utilizatorilor”, se arată în comunicatul de pe pagina Facebook Apele Române Mureș.

Sursa: Apele Române Mureș


De asemenea, verificati

Spitalul Clinic Județean Mureș angajează paznici, muncitori și îngrijitoare

Distribuie Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante, pe perioadă nedeterminată, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.