VIDEO: Adio anilor de liceu pentru promoția 47 a Liceului Silvic Gurghiu Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1176 Vizualizări

VIDEO: Adio anilor de liceu pentru promoția 47 a Liceului Silvic Gurghiu

Promoția cu numărul 47 a Liceului Silvic Gurghiu a spus adio anilor de liceu cu ocazia festivității de absolvire avută loc vineri, 4 iunie. Au simțit emoția ultimului clopoțel absolvenții claselor a XII-a A, diriginte prof. dr. ing. Cristian Albu și XII-a B, diriginte prof. Alexandrina Șerban, ambele cu profilul Tehnician în silvicultură și exploatări forestiere.

„Să vă bucurați de tinerețea voastră”

„Stimați elevi, pentru voi se încheie acum un drum dar începe altul. Acesta este momentul unui sfârșit dar și al unui nou început unde, o viață întreagă vă așteaptă în față. Examenele care urmează să le dați de acum înainte în viață vor fi și mai grele decât cele care le-ați dat până acum pentru că de acum încolo nu veți mai fi evaluați în note ci în realizări și în fapte. Va trebui să abordați viața cu optimism dar și cu o mare responsabilitate. Vă doresc să vă bucurați de tinerețea voastră, ea fiind cel mai mare atu pe care îl aveți. Vă doresc să fiți îndrăzneți în fiecare moment al vieții voastre iar drumul să vă fie presărat numai cu bucurii. Venerați-vă și iubiți-vă părinții cu fiecare moment al vieții voastre pentru că ei v-au fost mereu alături, pentru că în continuare veți avea mare nevoie de ei”, au fost câteva din gândurile adresate absolvenților de către directorul Liceului Silvic Gurghiu, ing. Marcel Mîndru.

Antonia Elvira Gliga, șef de promoție cu media 9.22

Momentul predării ștafetei elevilor din clasa XI-a a fost unul încărcat de emoție pentru eleva Antonia Elvira Gliga, șef de promoție la Liceul Silvic Gurghiu cu media 9.22 pe toți cei patru ani de liceu.

„Lucrurile pe care le simțim acum nu pot fi exprimate în cuvinte. De o parte suntem fericiți, am terminat liceul, am absolvit, vine bacul și lucrurile vor merge bine de acum înainte. Pe de altă parte, există un strop de tristețe. În toți acești patru ani am cunoscut o mulțime de persoane, am legat multe prietenii și am trăit momente unice alături de aceștia. Sunt momente pe care nu le vom uita niciodată. În numele clasei a XII-a B aș dori să mulțumesc domnului director și tuturor profesorilor pentru faptul că ne-au fost alături în toți acești patru ani, în special doamnei diriginte pe care, chiar dacă uneori am mai supărat-o, noi o vom respecta mereu. Dragi colegi, să nu uităm de orele petrecute împreună care ne-au oferit o experiență de viață atât de importantă la această vârstă de maturizare. Trebuie să fim pregătiți să facem față obstacolelor care ne vor aștepta de acum înainte. Tuturor le doresc mult succes la examenul de Bacalaureat și admitere. Până acum, noi elevii claselor a XII-a am fost cei mai puternici din liceu dar a venit momentul să predăm flacăra ce menține vie cunoașterea și cheia acestui templu al științei, elevilor din clasa XI-a. Sunt fericită pentru că în toți acești patru ani, alături de colegi, de profesori am legat o prietenie pe care nu am să o uit niciodată. În ce mă privește, sunt bucuroasă pentru că am absolvit Liceul Silvic Gurghiu, chiar dacă domeniul pe care voi merge în continuare nu este cel silvic. Dorința mea este să mă îndrept spre contabilitate”, a declarat Antonia Elvira Gliga, șef de promoție la Liceul Silvic Gurghiu.

Ing. Marcel Mîndru: „A fost o generație deosebită”

Promoția 2017-2021 a Liceului Silvic Gurghiu a fost catalogată ca fiind una specială de către directorul Marcel Mîndru, nevoită să se confrunte cu numeroasele provocări din ultimii ani.

„A fost o generație deosebită din toate punctele de vedere , dată fiind situația prin care am trecut cu toții, pandemie, învățământ online, toate situațiile și schimbările peste care am trecut. Acum la final pot spune că a fost o generație deosebită. În ce privește așteptările față de noua generație, totul depinde de schimbările care vor veni, de toate necunoscutele existente. Vom încerca și de acum înainte să obținem rezultate cât mai bune. Sunt semne bune în acest sens. Avem ca în fiecare an solicitări pentru profesia de silvicultor, respectiv meseriile de Tehnician silvic și Tehnician în silvicultură și exploatări forestiere, aspect esențial în ce privește menirea liceului din Gurghiu”, a subliniat ing. Marcel Mîndru.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE