Home / Slider / Când se deschide Complexul „Weekend”

Când se deschide Complexul „Weekend”

Distribuie

Târgumureșenii se vor putea bucura în curând de deschiderea sezonului estival de la Complexul de Agrement și Sport „Mureșul” („Weekend”). Conform declarațiilor făcute marți, 8 iunie, de primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, Balonul de acoperire al bazinului olimpic din complex este montat și funcțional.

Bazinele, umplute simultan

Mai mult, s-au făcut reparații la gresie, la instalațiile de gaz și de electricitate, iar aparatura care asigură presiunea în balon a fost supusă unor lucrări de întreținere. De asemenea, sportivii care acum folosesc Piscina ”Ing. Mircea Birău” își vor continua antrenamentele în bazinul acoperit din Complexul ”Weekend”, iar piscina va fi destinată publicului.

„După ultima fază de vopsire a bazinului vom porni umplerea bazinelor din ”Weekend”. Bazinele de la ”Weekend” nu pot fi umplute decât împreună. Dacă este lăsat unul pe dinafară, presiunea apei freatice devine atât de puternică încât ridică acel bazin și se crapă în două. Este foarte mare pericolul dacă nu există apă în toate bazinele. În momentul în care este finalizat balonul, o să pornim umplerea bazinelor simultan. Atunci sportivii vor fi mutați din piscina ”Ing. Mircea Birău” în balonul din ”Weekend”, iar piscina ”Mircea Birău” va fi folosită doar de publicul larg”, a afirmat Soós Zoltán.

Piscina acoperită de balon va deveni funcțională spre sfârșitul săptămânii viitoare. Asta înseamnă că în aproximativ două săptămâni Complexul de Agrement și Sport „Weekend” va fi deschis publicului larg pentru „bălăceală”.

„Dacă totul decurge conform celor planificate, până la sfârșitul săptămânii viitoare, piscina acoperită de balon devine funcțională. Va fi umplută cu apă, urmează încălzirea apei, care durează încă trei – patru zile până ajungem la o temperatură de 27 de grade care este confortabilă pentru sportivi și pentru copiii care vor folosi acest bazin. În exterior nu există sisteme de încălzire. Acolo ne bazăm doar pe vremea frumoasă. Pentru public, în aproximativ două săptămâni va fi funcțional ”Weekend-ul”, a adăugat Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Gustă Basarabia!”, eveniment dedicat armoniei etnice. Află când va avea loc

Distribuie Filiala din județul Mureș a Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” organizează, cu ocazia împlinirii a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.