Home / Social / Târgumureșenii, rugați să semnaleze iarba necosită

Târgumureșenii, rugați să semnaleze iarba necosită

Distribuie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută marți, 8 iunie, faptul că deși campania de cosit și îngrijire a pațiilor verzi a întârziat 10 zile din cauza lipsei bugetului local, la ora actuală aceasta se desfășoară fără probleme. Mai mult, edilul-șef roagă cetățenii să semnaleze orice nereguli, sugerând că acestea se vor rezolva în cel mai scurt timp posibil.  

„În ceea ce privește problema spațiilor verzi și a cositului, având în vedere că bugetul pentru oraș a venit foarte târziu, abia în luna mai am început să pornim achizițiile. Spre sfârșitul lunii mai erau aproximativ 10 zile întârziere în ceea ce privește campania de cosit și curățenie a spațiilor verzi. Acum au revenit foarte bine colegii, serviciile primăriei și în mare parte în oraș s-a făcut ordine. În cazul în care locatarii observă încă zone necosite sau nearanjate, să ne semnaleze. Am avut multe semnale și foarte prompt în câteva zile am intervenit și am cosit. Chiar și eu personal pe Facebook am primit mesaj că pe strada Armoniei trebuie cosit. A doua zi s-au dus și au rezolvat parcurile din zona respectivă. În mare parte cartierele sunt puse în ordine, dar, evident, se lucrează și dacă se observă orice neregulă, vă rugăm să ne semnalați”, a declarat Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU


De asemenea, verificati

Spargere într-un local din Crăiești

Distribuie Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Breaza au identificat un tânăr în vârstă de 23 …

1 comentariu

  1. Malul muresului din Ady anul acesta nu a fost cosit si iarba a trecut de un metru deja

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.