Home / Sanatate / Încredere zi de zi: iată de ce să investești într-un implant dentar!
implant dentar

Încredere zi de zi: iată de ce să investești într-un implant dentar!

Distribuie

Un tratament cu implant dentar reprezintă cea mai eficientă soluție de înlocuire a dinților pierduți, indiferent de vârstă. Folosind cea mai înaintată tehnologie medicală, o piesă din titan, zirconiu sau alt material biocompatibil ajunge să țină loc rădăcinii naturale, oferind o senzație de sănătate și de firesc.

Datorită acestei proceduri, pacienții nu mai sunt nevoiți să sacrifice dinții naturali pentru ancorarea unor lucrări de tipul punților dentare. De asemenea, scapă și de problemele pe care le presupun protezele mobile, resimțite frecvent ca fiind inconfortabile.

Pe lângă beneficiile evidente pentru aparatul digestiv și pentru starea generală de sănătate, investiția într-un tratament cu implant dentar aduce multiple satisfacții, care permit îmbunătățirea calității vieții. Iată-le pe cele mai importante dintre acestea!

Investiție pe termen lung

Spre deosebire de toate celelalte soluții la care ai putea să apelezi, precum proteza mobilă sau puntea dentară, implantul reprezintă o soluție pe termen lung, de cele mai multe ori chiar pe viață. Atât materialul de calitate utilizat, cât și tehnologia de prindere garantează acest lucru.

Astfel, dacă vei respecta indicațiile medicului specialist, vei păstra o igienă normală a dinților și nu vei evita controalele periodice la stomatolog, durata lor de viață va fi de mai multe decenii. Sunt făcute să reziste și chiar așa vor sta lucrurile, iar acest fapt îți va oferi un puternic sentiment de siguranță.

Senzație de naturalețe desăvârșită

Puternic și stabil în timp, un implant dentar se potrivește, se simte și se comportă la fel ca dinții naturali. Spre deosebire de alte soluții, nu va incomoda în niciun fel mâncatul, modul în care vorbești, frumusețea zâmbetului sau orice altă activitate din viața de zi cu zi.

Astfel, te vei putea bucura din nou de mâncărurile preferate, fără să îți mai faci griji că se poate rupe sau aluneca. Indiferent că vrei să savurezi o prăjitură cu bucăți crocante de migdale, un sos fierbinte sau un fruct cu coaja tare, o vei putea face în deplină siguranță!

Chip armonios și voce clară

Dinții lipsă pot să ducă la un aspect îmbătrânit și să creeze o lipsă de armonie la nivelul feței. Un tratament cu implant dentar previne astfel de probleme și se dovedește o investiție foarte inspirată inclusiv din punct de vedere estetic. Vei putea să zâmbești din nou cu încredere, fără să îți fie teamă că ai putea oferi o imagine dezagreabilă.

De asemenea, vocea ta se va face auzită cu maximă claritate, deoarece vei putea să pronunți fără probleme orice tip de sunete, indiferent că în rostirea lor sunt implicate buzele, dinții sau limba. Toată lumea te va putea înțelege fără probleme, ceea ce îți va crește exponențial încrederea în sine și va fi de mare folos pe plan social.

La clinica Dental Premier din București sunt disponibile cele mai bune tratamente cu implant dentar existente în acest moment pe piața mondială. O dovadă a acestui fapt este reprezentată de numărul mare de pacienți din străinătate care sosesc în capitala României special pentru a beneficia de această tehnologie.

Fie că alegi implanturile Inno, Bredent sau Nobel Biocare, specialiștii clinicii îți vor asigura lucrări de cea mai bună calitate, care îți vor îmbunătăți consistent calitatea vieții. Peste 21 000 de pacienți au beneficiat deja de această tehnologie și se felicită pentru alegerea făcută.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.