Ladies, promovată în Liga I Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 545 Vizualizări

Ladies, promovată în Liga I

Echipa feminină de fotbal Ladies Târgu Mureș a reușit promovarea în Liga I. După doar două etape disputate în barajul pentru promovare, din cele trei programate, mureșencele sunt virtual câștigătoare a barajului, neputând fi depășite de niciuna dintre echipele angrenate.

Învingătoare în primul meci, 4-1 în deplasare cu Dream Team București, echipa antrenorului Mihály Sándor s-a impus și în al doilea joc. Mureșencele au învins tot în deplasare, 4-2 cu CSȘ Târgoviște, după ce la pauză erau conduse cu 2-1, joc disputat în comuna dâmbovițeană Şotânga. La fel ca și în partida de la București, Dávid Márta a înscris 3 goluri, toate cele din repriza secundă, iar al patrulea, primul dealtfel cronologic, fiind reușit de Adorján Szidónia. Golul ei a fost cel care a readus formația mureșeană în joc, fiind înscris la scorul de 2-0 pentru gazde.

Cu această victorie formația Ladies totalizează 6 puncte, fiind urmată de United Bihor, care a obținut două remize și au strâns doar 2 puncte. Celelalte două formații au câte unul singur și învingătoarea va putea promova doar în cazul în care mureșencele înving United Bihor în ultima etapă. Aceasta are loc duminică, 13 iunie, ora 11.00, iar partida Ladies – United va avea loc pe terenul sintetic al stadionului Trans-Sil din Târgu Mureș.

Sursa foto: Facebook Ladies

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE