Home / Politic / Alegeri în PNL Târgu Mureș. Ervin Molnar, încrezător în proiectul ReSTART Târgu Mureș

Alegeri în PNL Târgu Mureș. Ervin Molnar, încrezător în proiectul ReSTART Târgu Mureș

Liderul Partidului Național Liberal (PNL) Târgu Mureș, deputatul Ervin Molnar, a declarat miercuri, 9 iunie, pentru cotidianul Zi de Zi, că își va depune candidatura pentru un nou mandat în fruntea organizației PNL a municipiului Târgu Mureș. 

Mesaj de ”continuitate și construcție”

Președintele PNL Târgu Mureș a arătat că sub conducerea sa organizația a înregistrat un rezultat istoric, respectiv că în premieră, membri ai organizației PNL Târgu Mureș ocupă la momentul actual funcțiile de prefect, viceprimar al municipiului, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș și deputat. În opinia deputatului Ervin Molnar, acest rezultat ”constituie o bună premisă pentru ca proiectul ReSTART Târgu Mureș să devină realitate.”

“Candidez pentru că am avut aceste rezultate și pentru că cred în continuare în proiectul ReSTART Târgu Mureș. Mesajul meu este unul de continuitate și de construcție. Cred în continuare în potențialul Târgu Mureșului, cred că orașul nostru merită să devină un centru important, de excelență, medical și economic și cred că toate cele zece puncte pe care le-am enunțat în campanie pot și trebuie să devină realitate”, a afirmat președintele PNL Târgu Mureș. 

Totodată, deputatul Ervin Molnar a subliniat că îi cheamă alături pe toți colegii din organizația municipală, „întrucât un proiect atât de ambițios ca ReSTART  poate fi realizat doar prin consecvență și cooperare.”

“Nu voi recurge la atacuri în campania de alegeri internă. Îi respect prea mult pe colegii mei pentru a face asta. Cred într-o competiție onestă, fair play, din care să câștige cel mai bun, iar organizația să iasă întărită. Dacă voi câștiga un nou mandat, a doua zi voi discuta cu toată lumea. Proiectul ReSTART are nevoie de toate forțele”, a conchis deputatul Ervin Molnar.

Contracandidatul pe care deputatul Ervin Molnar îl va avea marți, 15 iunie, pentru conducerea organizației PNL a municipiului Târgu Mureș va fi prof. univ. dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș și președinte al Senatului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán promite parcări subterane și supraetajate la Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat vineri, 18 iunie, că autoritățile locale din …